A mai instahíradóban a nyaralós képek mellett néhány magyar híresség azt is megmutatta, milyen szettet választ egy könnyed partihoz. 

Görög Zita a hivatalos Instagram-oldalán egy bikinis fotó mellett arról írt, miért is imádja Olaszországot: mert mindenféle alkatú nő élvezi a strandolás nyújtotta örömöket, megfogalmazása szerint „egyetlen anyahas, tigriscsík, karfiol se marad napsütötte barnaság nélkül. Mindenki bikiniben, a családjával foglalkozva élvezi és szívja magába a dolce vitát”.

Megyeri Csilla a barátnője, Horváth Cintia születésnapi bulijára látogatott el, méghozzá egy olyan különleges felsőben, melyről mi is hosszabban írtunk.

A híresség igazi hölgykoszorúban fotózkodott, a képen a Való Világból ismert Béres Anett és a 2014-es Miss Intercontinental Hungary, Katona Gitta látható. Érdekesség, hogy abban a balatoni villában pózoltak, ahol nemrég még Nádai Anikó nyaralt.

Csobot Adél egyrészes fürdőruhájával folytatjuk. Az X-Faktor új mentoráról ritkán látunk ilyen fotót, ezért meg sem fordult a fejünkben, hogy kihagyjuk ebből az összeállításból.

Az Ázsia Expressz korábbi győztese, Horváth Gréta egy szponzorált posztban a kertben főzőcskézett. A híresség húsgombócot készített.

Gelencsér Tímea, az Exatlon műsorvezetője Olaszországban nyaralt, ám a vakáció véget ért, ezzel a képpel búcsúzott.

A korábban Barátok köztben játszó Som-Balogh Edina nyaralós fotójával zárjuk a sort.