A mai Instahíradóban hazánk híres hölgyeiről mutatunk képeket. Ahogy melegszik az idő, egyre több bikinis fotó kerül elő!

Gáspár Evelin mostanában örömmel oszt meg magáról fürdőruhás felvételeket, a múltkor például arról írtunk, hogyan pózol előröl-hátulról piros fürdőruhában. Most egy rózsaszín darabot választott.

Nyári Diána nemrég mellműtéten esett át, és a színésznő most az Intimissimi kampánya kedvéért mutatta meg magát fehérneműben, a poszt mellé pedig leírta, hogy számára a melltartó elengedhetetlen, ezért is örül, hogy léteznek már pánt nélküli darabok. Dukai Regina szintén kipróbálta ezeket a termékeket, posztolt is róla egy fehérneműs fotót, kattintson ide érte!

Nádai Anikó a Vivien Vance nevű cég új bikinikollekcióját mutatta be az Instagramon. A fotó a Balatonnál, a Villa Rima nevű luxusvilla medencéjének partján készült.

Folytassuk a modell Mészáros Mercédesszel, aki február óta a külföldi médiában Mercedes Blanche néven szerepel. Érdekesség, hogy mióta utoljára szemléztük a képeit, összejött a 100 ezer követője az Instagramon.

Majoros Hajnalka drukkerszettjével zárjuk az Instahíradót, aki a poszt mellett leírta, hogy már alig várja, hogy szurkolhasson az Eb-n. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Evelin rózsaszín fürdőruhában néz a távolba és további szexi képek

Gáspár Evelin folytatja a tengerparti szexizést, plusz Nyári Dia és Nádai Anikó is mutatott magáról egy-egy dögös fotót, nézzük a mai Instahíradót!

0 · Jun 08, 2021 02:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments