A mai Instahíradóban tovább forrosítjuk a hangulatot. Hazánk hírességei kiélvezik a nyár utolsó heteit, nézzük, milyen fotókkal örvendeztették meg a követőiket!

Az X-Faktor korábbi győztese, Opitz Barbara egy narancssárga bikiniben pózolt a követőinek. Az énekesnőre ráfér a pihenés, hiszen egy korábbi Instagram-posztjából kiderült, hogy augusztusban szinte minden hétvégén fellép valahol.

A 63 éves Sütő Enikővel folytatjuk, aki egy kék szettben állt kamera elé. A modell 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott.

Szinetár Dóra egy régebbi, Balatonon vitorlázós fotót tett közzé, melyen úgy tűnik, mintha nem lenne rajta fürdőruha. A különleges felvétel azonnal felkeltette a követői érdekélődését, sokan azonnal találgatni kezdtek, hogy a színésznőn vajon ruhadarabok nélkül mulatott?

Nádai Anikó rendszeres szereplője az Instahíradónknak. A műsorvezető Görögországból posztolt utolsó fotóját mutatjuk, melyen az látható, ahogy egy ezüstösen csillogó bikiniben áll a tengerparton.

Tóth Vera a Palkonyha medencéjéből poszolt egy fotót #nyár, #otthon és #ketten felkiáltással.

Az Európa-bajnok magyar úszó, Jakabos Zsuzsanna a következő, aki egy hajóról jelentkezett, méghozzá egy videóval. 

Vass Zita egy nem mindennapi fürdőruhába bújt! A magyar származású, ám már az Egyesült Államokban született modell-színésznő posztját imádták a rajongói. Vele zárjuk a mai összeállítást!