Horváth Éva év eleje óta egy igazi paradicsomi helyen, Bali szigetén él családjával, amiért sokan irigylik is, a mesébe illő utazás azonban hamarosan véget ér. Az egykori szépségkirálynő legalábbis arról írt követőinek a legfrissebb posztjában, hogy az utolsó napokat töltik az egzotikus szigeten.

Követőit azonban még így sem hagyja vonzó bejegyzések nélkül. Mivel ideje nagy részét lenge öltözékben, bikiniben tölti, legtöbbször abban is örökítik meg a kétgyermekes modellt, aki azt is bátran megmutatja követőinek, mennyit változott a teste az elmúlt évtizedekben.

Megint hoztam Nektek egy before after képet :) vagyis after before képet :) A második kép békességben, nyugalomban 4 fős csapattal készült :) Az első kép is 4 fős csapattal készült, a tőlünk megszokott gyorsasággal ezért a tökéletes style-tól tekintsünk el

– jegyezte meg a modell-műsorvezető, utalva ezzel arra, milyen az élet két kisgyermekkel.

A kommentelők most sem hagyták szó nélkül Horváth Éva posztját.

Mindkettőnek más az üzenete, túl azon, hogy mindkettő gyönyörű. A második Artemis és Aphrodité gyönyörű összeolvadásából született. Az elsőhöz pedig hozzákapcsolodott már Pallas Athéné, Demeter, és bőven van benne Hestia is. Tehát még teljesebb, kiforrottabb ISTENNŐT láthatunk. És milyen gyönyörű!!

Így kell kinézni egy 2 gyermekes anyukának gratulálok

Azért van még mit tanulni a photoshop-on. Szerintem a nélkül is jól nézel ki

Azért a kor előrehaladtával szépülsz

 – fűzték a képhez a felhasználók. Horváth az utóbbi kommentelőnek le is írta, hogy nem ért vele egyet.

Ehhez a képhez például azt írta: #partravetetthal.

A sztáranyuka azt sem titkolja, hogy astanga jógával formálja testét.

(Borítókép: TV2)