Egy húsz évvel ezelőtt készült, sokak szerint kincset érő felvétellel örvendeztette meg rajongóit a közösségi oldalán Horváth Éva. A modell-műsorvezető, aki év eleje óta Balin él férjével és két kisfiával, azért halászta elő a magazinos felvételt, hogy megmutassa, mennyit változott a teste az elmúlt két évtizedben.

A kétgyermekes anyuka, aki 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, egy friss fotót is mellékelt, amelyen ugyanabban a térdelő pózban látható a tengerparton, mint amilyenben annak idején a stúdióban feszített.

Most és 20 éve! (Ez volt anno a kedvenc pózom.) Lapozzatok a 20 évvel ezelőtti fotóért! Még kimondani is félelmetes, (egyébként dehogy :) nyilván változik az ember teste és ez így természetes) nem lehetünk mindig 20 évesek (sajnos). Ennyi idő alatt viszont megannyi hasznos dolgot lehet csinálni, például fejlődhetünk, tanulhatunk! Én most pont a jógával fejlesztem a testem minden porcikáját

– írta Horváth Éva. Ha szeretné látni róla a 20 évvel ezelőtt készült fotót, lapoznia kell.

Követői nem győzték dicsérni a kétgyermekes anyukát, aki sokak szerint szinte semmit sem változott az elmúlt két évtizedben.

Ön melyik fotón találja vonzóbbnak Horváth Évát?

(Borítókép: Horváth Éva. Fotó: TV2/Ruff István)