Mióta Balin tartózkodik, rengeteget fogyott Horváth Éva. A modell-műsorvezető fürdőruhás képekkel is dokumentálja, mennyit változott a teste második szülése óta, s mint kiderült, karcsúsodását az is segítette, hogy az elmúlt hónapokban jógázni kezdett. 

Az egykori szépségkirálynő, aki év eleje óta él férjével és két közös gyermekükkel, Kristóffal és Alexszel a leghíresebb indonéz szigeten, követői előtt nem titkolja azt sem, hogy csak nagyon kevés szabadideje van.

3-ból kettő, azaz 3 képet lőttünk összesen. Többre nem volt idő. Lehetett volna egy szebb fotót is kihozni ebből a helyszínből #gyerekekkelazelet. Árulja el nekem valaki, hogy más mamik hogyan tudnak talpig sminkben, belőtt hajjal, tökéletesen pózolni..., mert mi valamit nagyon elrontunk. Ne értsetek félre, csak picit irigy vagyok 

– jegyezte meg a Bors által kiszúrt felvételnél az sztáranyuka, aki pár hashtaggel hozzátette: két örökmozgó gyerekkel nincs megállás, s mindössze egy perc jut mindenre.

Bár Horváth Évát a kommentelők többsége dicsérte, bántó jellegű megjegyzések is találhatók posztja alatt.

Nagyon amatőr munka. Javaslom újraszerkeszteni. A hajad is el van mosódva. Látszik, hogy mű a kép

Remélem nem valódi ez a kép. Tóth Gabi girnyóság már csúnya

– írták páran. Előbbi hozzászólónak Horváth vissza is szólt: jelezte, hogy a fotók portré üzemmódban készültek.

Volt, akinek az szúrt szemet, hogy plezúros a modell könyöke, de sokaknak inkább az tűnt fel, hogy az egykori szépségkirálynő sokat fogyott.

Lassan elfogysz Évi

Fogytál, ki van a csontod

– jegyezte meg két kommentelő. A sztáranyuka nekik is válaszolt: mint írta, a jógának köszönheti, hogy karcsúsodott. Korábban azt is megmutatta, melyik testrészét nem szokta napoztatni.

 (Borítókép: Horváth Éva. Fotó: TV2)