Olaszországban vakációzik jelenleg, rajongóit azonban nem hagyja szórakoztató tartalmak nélkül Selena Gomez. Az egykori Disney-sztár utazása alatt is nagyon aktív a TikTok-oldalán, ahol legfrissebb videójával arra világított rá, hogy a valóság merőben eltér attól, ami a közösségi oldalakon láthatunk. 

Az énekes-színésznő a felvételen kényelmes pózban, egy színes, egyrészes fürdőruhában látható, s közben valaki más hangjára tátogja, hogy:

A nagy lósz*rt fogom behúzni a hasamat! Az igazi pocakok amúgy is újra divatba jönnek!

Majd egy jelzésértékű mozdulattal végig is simít a hasán, írja a Billboard. A Daily Mail című brit napilap azt írja, az énekes-színésznő az olaszországi vakáció alatt egy olasz filmproducerhez is igen közel került.

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound - unwinewithtashak

Gomez mindig is őszintén beszélt arról, milyen hatással voltak testére a különböző egészségi problémák. Egy 2019-es interjúban például elmondta, hogy a lupusz nevű betegség az egyik oka annak, hogy felszaladtak rá a kilók. 

Ez a gyógyszer miatt van, melyet egész életemben szednem kell. Igazából attól is függ, az év mely szakaszában járunk. Csak akkor tűnt fel nekem, amikor támadni kezdtek a testem miatt. De ez az igazság: ingadozik a súlyom. Attól függ, mennyire, hogy éppen mi történik az életemben

– mondta korábban a színésznő, aki veseátültetésen esett át.