Nem kímélik a rosszindulatú kommentelők Selena Gomezt, aki az utóbbi időben alakja miatt került a támadások kereszttüzébe. Az egykori Disney-sztárt napi szinten éri negatív kritika, s bár elmondása szerint nem érdekli, hány kilót mutat alatta a mérleg, a bántó jellegű megjegyzéseket nem tudja figyelmen kívül hagyni. 

Mint mondja: semmilyen elvárásnak nem akar megfelelni, jó nagyokat eszik. A gyorskajáknak nem is nagyon tud ellenállni, hiába próbál ezekből visszább venni.

Próbálom megőrizni a vékony alakomat, de amikor a Jack in the Box nevű étteremben jártam, végül négy tacót, három tojástekercset, hagymakarikákat és egy fűszeres csirkés szendvicset is vettem. De őszintén? Nem érdekel, hány kiló vagyok, mert az emberek így is, úgy is ezen csámcsognak. »Túl kicsi vagy. Túl nagy vagy. Az ruha nem jó rád«, stb, stb, stb... Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok, b.szki! Ez a lényeg

– fejtette ki Gomez, hozzátéve, örömmel venné, ha mások sem rugóznának azon, hány kiló. Súlya ingadozásáról egyébként korábban is kendőzetlen őszinteséggel beszélt. Elmondta, hogy a kilók a különböző betegségei miatt is felszaladhattak rá: lupusza van, veseproblémákkal küzd és a vérnyomása is magas.

A 29 éves énekes-színésznő mindezek ellenére jól érzi magát a bőrében, a kellemetlenkedő megjegyzéseket pedig igyekszik nem felvenni, ugyanis csak az egészsége foglalkoztatja. Ezt bizonyítja az a videó is, melyben egy bő ruhában, melltartó nélkül lejtett vonzó táncot.

@selenagomez

Love my girl Camilla

♬ Bam Bam (feat. Ed Sheeran) - Camila Cabello

Mint ismert, Selena Gomezt 2015-ben diagnosztizálták lupusszal, mely miatt 2017 szeptemberében veseátültetésen esett át. A lupus vagy teljes nevén szisztémás lupus erythematosus (SLE) egy olyan autoimmun betegség, amely során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul. Érintheti az ízületeket, a bőrt, a veséket, a vérsejteket, a tüdőt és a szívet. Fontos az is, hogy nem lehet belőle meggyógyulni, egy egész életen át szenved tőle az, akinél kialakult.

A betegség következtében súlya sokat ingadozott, ám a lupus és a gyógyszerek miatt felszedett kilók ma már nem zavarják. 

Ez a gyógyszer miatt van, melyet egész életemben szednem kell. Igazából attól is függ, az év mely szakaszában járunk. Csak akkor tűnt fel nekem, amikor támadni kezdtek a testem miatt. De ez az igazság: ingadozik a súlyom. Attól függ, mennyire, hogy éppen mi történik az életemben

– magyarázta korábban.

( People , Independent