Bradley Cooper és Irina Shayk az élő példája annak, hogy azok, akik valamikor egy párt alkottak, évekkel a szakítást követően is jó viszonyt ápolhatnak egymással. A modell és a színész kapcsolata 2019-ben ért véget, ám kislányuk, a most ötéves Lea miatt máig jóban vannak.

Olyannyira, hogy jelenleg is együtt nyaralnak: egy igazi paradicsomi helyre, a Bahama-szigetekre utaztak, ahol néhány lubickoló malaccal és cápával is fotózkodtak. Az egykori hollywoodi álompárról egy olyan fotó is készült, amelyen mindkettejüknek fülig ér a szája – le sem tagadhatják, mennyire boldogok.

A felvételt Shayk osztotta meg az Instagram-oldalán egy csokor másik, a nyaralásukon készült fotóval együtt. A lapozható poszt egyből beindította a találgatásokat, főleg, hogy a szupermodell egy szív emojival rakta ki bejegyzését, írja a Daily Mail.

Shayk és Cooper öt éven át alkotott egy párt. Azt, hogy kapcsolatuk zátonyra futott, 2019-ben jelentették be. Közös gyermekük miatt igyekeztek jó viszonyt ápolni egymással: barátok maradtak, akik időnként kézen fogva sétáltak New Yorkban.

Szakításuk óta mindkettejüket hírbe hozták másokkal, Shaykról például úgy hírlett, hogy Kanye Westtel jött össze, Cooper pedig állítólag egy Huma Abedin nevű politikussal randizott az utóbbi időben. 

(Borítókép: Irina Shayk és Bradley Cooper 2019-ben a 76. Golden Globe díjátadó gálán, Fotó: Northfoto)