Sokan talán nem gondolnák róla, de Hódi Pamela nagyon tudatosan figyel a pénzügyeire. Az influenszer úgy véli, azért tanult meg takarékoskodni, mert gyerekként csak nagyon kevés zsebpénzt kapott és korán el kellett kezdenie dolgozni.

A kétgyermekes sztáranyuka az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, miért kezdett spórolni. 

„A rezsiválságtól függetlenül is nagyon spórolós vagyok. Nagyon fogom a pénzt, vigyázok rá, tudatos vagyok ebben. Nagyon valószínű, hogy ezt a nagypapámtól örököltem. Szeretem, ha biztos helyen tudok egy bizonyos összeget” – mondta Hódi, aki mostanság azért is ügyel jobban a takarékosságra, mert nem látja biztosnak a jövőt.

„Ez a téma azért is nehéz, mert ember- és családfüggő, hogy ki mit tehet meg. Azelőtt sokszor csináltam nagybevásárlást. Elmentünk nagyobb üzletbe, és ott bevásároltunk mindent előre. Nyilván annak a negyede-fele a kukában landolt. Most már nem, mert ha nem használom el, ott van a családom körülöttem, mindenkinek viszek át. Olyan árak vannak, hogy egész egyszerűen nem [csinálok nagybevásárlásokat]. Kitalálom, hogy másnap mit főzök, és ahhoz bevásárolok. A hűtőben fixen az van, ami kell” – magyarázta Hódi, aki 9 éves kislányát, Natit is igyekszik ebben a szellemben nevelni.

Még durvábban fogja a pénzt, mint én

– árulta el a büszke anyuka, aki szeretne egy vállalkozást indítani, hogy biztos jövedelme legyen. Férjével, Tóth Bencével úgy tervezik, reggelizőt nyitnak Maglódon.

(Borítókép: Hódi Pamela. Fotó: RTL)