Egy speciális kezelésnek, pontosabban a vitamininfúziós terápiának köszönheti többek között Rihanna és Kim Kardashian is, hogy kicsattanó egészségnek örvend. Hollywoodban ugyanis az infúziós koktélterápia az új őrület, de hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az egészségtrend.

„Ha a vitaminokat infúzió formájában visszük be, száz százalékban felszívódnak, azonban akkor, ha szájon át, tabletta vagy por formájában juttatjuk a szervezetünkbe őket, nem hasznosulnak olyan nagy mértékben” – kezdte a TV2 Mokkacino című műsorában a Miss World Hungary 2007-es győztese, dr. Bodri Krisztina, hozzátéve, az infúziós koktélterápia nem csak sztároknak javallott, akik megterhelő turnésorozatra készülnek, hanem azoknak is, akik mondjuk irodai munkát végeznek, és jobban szeretnék bírni a strapát.

Ez a módszer a legyengült immunrendszerre, fáradékonyságra, de bőrünk minőségének javítására is kiváló. 

„Problémát nem okozhat, de nem feltétlen csak a teljesítménynövelés érdekében [élnek ezzel a sztárok a fellépések előtt. Az infúzió]

jótékony hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre is, az általános közérzetünk jobb lesz tőle”

– magyarázta dr. Bodri Krisztina, kiemelve, az alap vitamincsomagok mellett specifikus összeállításokat is lehet kérni a kezelés során, ehhez azonban előzetes vérvizsgálat szükséges.

Gáspár Evelin és Curtis is kipróbálta

Széki Attila, azaz Curtis tavaly a turnésorozata előtt vette fel a vitaminos infúzió terápiát.

  • Gáspár Evelin a megfázás ellen választotta a kezelést.

„Lassítja az öregedést, javítja az agyi funkciókat, csökkenti a stressz hatásait, növeli az energiaszintet, megfiatalítja a bőrt, méregteleníti a májat a káros toxinoktól” – írta korábban az influenszer.

  • A Mokkacino műsorvezetője, Orosz Barbara is kipróbálta már.

„Kicsit túlpörgettem és lestrapáltam magam így év végére, ezért alapos kivizsgálás után a dokim egy fini vitamininfúzió kúrával lepett meg. 45 perc full relax... És újra szárnyakat kapok... Mert legfontosabb az egészségünk!”

(TV2, Story)

(Borítókép: Rihanna. Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)