A Kentucky.com nevű lap írta meg először ezt a sztorit, ami mélységesen szomorú és egy kicsit vicces is egyszerre. Adott egy 33 éves férfi, Cornelius Jeffersonnak hívják, eredetileg Georgia államban él. Azonban megismert egy nőt az interneten, és az online kapcsolat olyan fázisba jutott, hogy Jefferson átköltözött a nőhöz Kentuckyba. Hogy a költözés és a vita között mennyi idő telt el, azt nem lehet tudni, de az ember valahogy úgy képzeli, hogy a férfi beállított a nőhöz, és azon nyomban el is kezdődött a balhé, amikor meglátta személyesen. De persze lehet, hogy igazából nem így volt, és az illető csak később vágta a nő fejéhez, hogy mi a baja.

A rendőrség mindenesetre annyit tett közzé kettejük vitájának tárgyáról, hogy Jefferson „úgy vélte, hogy a nő nem olyan volt az életben, mint az interneten”. Nem szép dolog úgy csinálni például egy társkeresőn, például cseles fotók feltöltésével, mintha szupermodell-kategóriás testünk lenne, holott a valóság inkább az átlag környékén keresendő, de Jefferson rendesen túlreagálta, hogy internetes szerelme, akinek a nevét nem tették közzé, kicsit szépített a tényeken.

Először fojtogatni kezdte a nőt, aztán megdobálta étellel, majd fogta a bőröndjeit és lelépett. Georgiáig azonban nem jutott el, mert még Kentucky államban letartóztatták. A sztori kapcsán a rendőrség figyelmeztette a lakosságot, hogy legyenek elővigyázatosak az interneten megismert emberekkel, mert lehet, hogy nem olyanok vagy nem úgy néznek ki, mint állítják magukról. Vagy még rosszabb eset, ha az derül ki róluk, hogy erőszakos, nőverő szararcok.