Pár hete egy posztban meghirdettük, hogy társkereső szolgáltatást indítunk a Randiblogon – mostanra jutottunk el odáig, hogy a társkeresés tényleg be is indulhat. A mai posztban Zsófit mutatjuk be, aki 10 kérdés megválaszolásával jelentkezett a társkeresésre, és akit sok-sok jelentkező közül választottunk ki. Ezek után egy újságíró elvitte őt egy próbarandira, hogy az érdeklődők objektív képet kapjanak arról, milyen Zsófival egy első randi. Fotós is volt, szóval a képeken sem az látszik, hogy Zsófi milyennek szeretné mutatni magát, hanem az, hogy mi milyennek láttuk.

És a legizgalmasabb az egészben: a FeelingFinder lehetővé tette, hogy a bemutatkozást és a próbarandi leírását Dr. Csernus Imrének is elküldjük, és ő szintén megosztotta velünk véleményét-benyomásait Zsófiról. Hát kellhet még ennél több ahhoz, hogy ön eldönthesse, hogy meg szeretné-e ismerni ezt a lányt? Szerintünk nem! Ha úgy érzi, szívesen felvenné a kapcsolatot Zsófival, írjon a Randiblog emailcímére, és megkeresését továbbítjuk neki. Innentől kezdve már minden csak önön és Zsófin múlik (és megígérjük, a további fejleményeket nem fogjuk megszellőztetni a Velveten). Szóval ha ön társat keres, és úgy gondolja, Zsófival érdemes lenne randizni egyet, írjon!

Ezt mondja Zsófi magáról

1. Mutatkozzon be, de csak adatokkal! Életkora, testsúlya, lakhelye, macskáinak száma, vércsoportja, minden jöhet, amit fontosnak tart!

Név: Zsófia Születési év: 1986 Lakhely: Budapest 11. kerület Munka: hétköznap iPhone-szervizben dolgozom asszisztensként, hétvégén a saját rendezvényszervező vállalkozásommal foglalkozom, OKJ-tanfolyamot kezdtem októberben. Főiskolát végeztem, 163 cm vagyok, 62 kiló, szeretek csinos lenni. Dohányzom.

2. Meddig tartott legutóbbi párkapcsolata? Miért lett vége a kapcsolatnak?

8 hónapig tartott a legutolsó komoly kapcsolatom. 2013. februárjában lett vége. Azért lett vége, mert külföldi egyetemen fejezte be az orvosit.

3. Mikor izgult legjobban életében?

2013 októberében kétnapos fesztivált szervezett az iroda, ahol dolgoztam, ami rosszul lett reklámozva, de nekem akkor is állni kellett a sarat és a legjobb tudásom szerint elsimítani a problémákat.

4. Mire a legbüszkébb?

Az önállóságomra és a problémamegoldásomra, amihez egy nagy adag optimizmus is társult. Megálltam a helyem külföldön is teljesen egyedül. Még ha elsőre nem is tudom, hogy hogy fog a dolog végződni, jellemzően valahogy mindig szerencsém is volt és jól jöttem ki mindenből.

5. Ideális esetben milyen legyen az a személy, akit keres?

Ideális esetben akit keresek 30-36 év közötti férfi, minimum 1 diplomával rendelkezik, nem rendelkezik elhanyagolt fizikummal, ápolt, van célja az életben és tesz is érte, hogy megvalósítsa.

6. Mit jelent az ön szerint, hogy két ember egymásnak lelki társa?

Egymás és a közös célok megvalósítását. Motivációt és támogatást. Jó szexet!

7. Mondjon három dolgot, ami kizáró ok önnél! Olyan férfival/nővel nem randizom, aki...

Olyan férfival nem randizom, aki öntelt. Olyan férfival nem randizom, aki nem tud megnevettetni. Olyan férfival nem randizom, akivel nem tudom elképzelni, hogy szexelek.

8. Mondjon három dolgot, amit szívesen megváltoztatna önmagában!

Nem kellett volna rászoknom a dohányzásra.

9. Írjon két-két mondatot édesanyjáról és édesapjáról!

Apukám 6 éves koromban meghalt balesetben. Én már az elvonó után születtem, sosem láttam inni, bár kicsi voltam és kevés emlékem van, biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretett engem, mert mindig úgy éreztem. Anyukám rákban halt meg a gimnázium végén, a tinikorszakomat leszámítva mindig jó viszonyban voltunk, mindig én és a húgom voltunk neki az elsők.. Érettségi után önálló lettem.

10. Mi lesz, ha nem jön össze a társkeresés és ön ezután is egyedülálló marad, évekre, akár örökre?

Nem hiszem, hogy örökre egyedül lennék. Addig is dolgozom, rendszeresen találkozom a barátaimmal, utazgatok. Ha nyitott szemmel járok előbb-utóbb biztosan találok olyan embert akivel szerelmesek leszünk.

Ezt mondja az újságíró Zsófiról a próbarandi alapján

Az első próbarandi egy mindenvivő belvárosi reggelizőben kezdődött, a helyet Zsófi javasolta és nagyon bejött. A megbeszélt 9-hez képest Zsófi késett húsz percet, de előre szólt SMS-ben, elnézést kérve. Biciklivel érkezett, kicsit kifulladtan, nagyon csinosan. Rögtön exkuzálta magát élőben is, és nyilván mivel valamennyire úgyis látszott rajta, elmondta, hogy mennyire izgul. Miért ne izgult volna, amikor ez volt élete első próbarandija? Nyilván én is izgultam valamennyire, mert nekem is az első volt. Zsófiról élőben az az ember első benyomása, hogy egy vagány és élettel-energiával teli lány. Szimpatikus, közvetlen és teljesen jól kezeli az olyan nehezebb/szokatlanabb helyzeteket, mint hogy például egy próbarandin van egy vadidegen újságíróval, vagy hogy profi fotós fotózza egy reggelizőben. Egy első randevún mindenki izgul, nyilván Zsófi is, de csak annyira látszott rajta, amennyi szinte kifejezetten jól állt neki. Feszengés nem volt.

Mondjuk olyan szempontból ez nem is meglepő, hogy Zsófi emberekkel dolgozik egész nap, szóval van ideje gyakorolni, hogy hogyan kell bánni váratlan szituációkkal. Amikor a munkájáról kérdeztem, azt mesélte, hogy két helyen dolgozik, nap közben egy mobiltelefon-szerviz ügyfeleivel foglalkozik, a fennmaradó órákban pedig leány- és legénybúcsúkat szervez, elsősorban külföldieknek. Ebből a második nagyon érdekesen hangzik, és úgy tűnt, Zsófi szereti is. Az előbbi viszont kevésbé hangzik izgalmasan, de Zsófi erre se panaszkodott. Visszagondolva: egyáltalán nem panaszkodott semmire, egész végig. Nem arról volt szó, hogy mit utál, nem azt mondta, hogy miből van elege, mi/ki az, amit/akit nem bír – pedig egyáltalán nem tűnt egy hurráoptimista típusnak sem, aki folyton a pozitív gondolkodást erőlteti magára. Nyilván ő is szokott nyavalyogni, de valószínűleg úgy gondolja, hogy az nem az első randira való.

Csomó érdekes derült még ki róla a szűk egy óra alatt: van például három tetoválása, egy az egyik kézfején, egy a másik csuklóján és egy a tarkóján. Egy hosszabb franciaországi tartózkodás alatt egy libanoniakkal barátkozott össze, és az ő hatásukra most arabul tanulgat hobbiként. Van egy kutyája, de a kutyáról sem úgy beszélt, mint a Paris Hilton-típusú nők, akik az állatot szinte saját gyereküknek tekintik, és nem tudnak lekattanni a témáról, úgy tűnt, a kutya is teljesen a helyén van kezelve Zsófi életében.

Felmerül a kérdés, hogy egy ilyen jófej lány hogyhogy nem talál magának egy férfit. Mint kiderül – talál. Amikor rákérdeztem, elmondta, hogy mindössze négy hónapja ért véget a legutóbbi kapcsolata, szóval nem az a helyzet, hogy végső elkeseredésében jelentkezett a randiblogos társkeresésre, hosszú magányos évek után. Hogy akkor pontosan miért jelentkezett, arra nem adott konkrét választ, igaz, nem is firtattam különösebben. Egy dolog viszont kicsit meglepett: hogy viszonylag sokat kérdezett engem is, pedig nyilván jól tudta, hogy ezen a randevún az én személyem úgymond érdektelen. Teljesen mindegy, hogy én hol voltam utoljára külföldön, hova jártam suliba vagy mit gondolok a munkámról, de ő mégis kérdezett, egyrészt nyilván mert kíváncsi, miért ne lenne az, másrészt mert ettől lett ez a próbarandi valami elfuserált interjúszerűségből egy normális beszélgetés. Jól éreztem magam.

Ezt mondja Zsófiról Dr. Csernus, miután a fentieket elolvasta

Mi a FeelingFinder?

A FeelingFinder Magyarország első kapcsolati böngésző portálja, ahol a Dr. Csernus Imre vezette pszichológuscsoport által kidolgozott személyiségteszteket lehet kitölteni. Többet megtudhat önmagáról, és új, minőségi kapcsolatokat alakíthat ki. Ha kitölti a tesztet, magától Csernus Doktortól hallgathatja meg személyiségelemzését egy videóüzenet formájában.

Az életünk során megélt élményekből születnek meg bennünk az érzések, ennek következtében kialakult fájdalmak feldolgozása és örömök megélése, valamint az életünkbe vetett hitünk alakítja ki a kisugárzásunkat. A véleményemet az érzéseim befolyásolják, amelyekre hallgatok, ezáltal azt kockáztatva, hogy mellényúlok.

Zsófiból a szeretetéhség és a megfelelési kényszer sugárzik. Ez mindig olyankor van jelen egy emberben, akinek nemcsak önbizalomhiánya van, hanem élete egy adott nagyon fontos területén nem mer őszinte lenni magához. Ezáltal lassan megszűnik az önbecsülés-önszeretet, kialakul a görcsös ragaszkodás bárki fele, aki potenciális partner lehetne. Ezt sokan megérzik, és kihasználják. Ezt éreztem a fotóból.

Majd elolvastam a bemutatkozását. Határozott, domináns, magabiztos lány küllemét kelti a szöveg, egy igazi olyan mai nőét, akinek a lába között egy férfi nemi szerv van. Nagyon kevés olyan pasi van, aki az ilyen tökös nőket megfelelően tudja kezelni.

Ahogy én látom, nem éreztem a harmonikus nő kisugárzását.

Kinek nem inge, az úgysem veszi magára.

Ezt mondja Zsófi a fentiekről, miután elolvasta a róla szóló véleményeket

Dr. Csernus Imrével egyetértek, van bennem bőven megfelelési kényszer, mind a munkámban, mind a családom felé, mind magam felé is. Talán a görcsös ragaszkodás az egyetlen, amit annyira nem éreztem magaménak, amúgy nem gondolom, hogy mellényúlt volna. Azért bízom benne, hogy a tökös csajt senki sem érti majd szó szerint, mert abból vicces dolgok alakulhatnak ki később...

Nagyon köszönöm az értékelést.

Írna egy mailt Zsófinak? Ide küldje levelét!