A férfiak folyamatosan keresik az újabb és újabb módjait a csajozásnak, ezért van mindig annyi új társkeresős app. Ezt a mai akciót is egy internetes társkereső szervezte, a Match.com, bár szerintünk az egésznek csak annyi volt az értelme, hogy megmutassák, hogy a hagyományos módszer azért valószínűleg még mindig jóval praktikusabb. Mindenesetre két fiatalember, a 26 éves Keron Knight és a 33 éves Michael Catuogno bevállalta, hogy kinyomtassák pontos, életnagyságú másukat 3D-nyomtatóval, és az így elkészült próbababákat kiállítsák Londonban egy kirakatban egy forgalmas helyre.

A kirakatban ott volt a fiatalemberek társkeresős elérhetősége is, úgyhogy az érdeklődő hölgyek azonnal klikkelhettek is. Az akció előkészítésén öten dolgoztak és több, mint három hetet vett igénybe, szóval nem éppen egy gazdaságos módszere ez a nőzésnek. Keron Knight mindenesetre élvezte, hogy ő lehetett a kiválasztott, ezt nyilatkozta: „bizarr, de remek érzés volt a hasonmásomat látni. Nagyon pozitívan gondolkodom erről az egészről és remélem, hogy a tökéletes lány most már tényleg csak pár kattintásra van tőlem”.

Be kell persze vallanunk, hogy az ötlet valamilyen szinten rokon a Randiblog saját társkeresőjének alapelvével: a héten mi is bemutattunk egy fiatalembert azzal, hogy reméljük, lesz hölgy, aki megkeresi majd a Randiblog email-címén. Persze szerintünk az általunk készített profilból sokkal több minden derül ki, mint egy 3D próbababából: még Dr. Csernus véleménye is olvasható benne.