25 éves férfi vagyok aki rendszeres olvasójuk és nagyon hasznosnak tartom a Randiblogot, ezért is döntöttem úgy, hátha én is kaphatok itt segítséget!” – elnézést kérünk a mai levél beküldőjétől, de az Ödön nevet dobta neki a gép. (És persze elnézést kérünk minden Ödöntől is, hogy viccet csinálunk a nevükből). Ödön legutóbbi kapcsolatáról ad egy rövid leírást alább, és arról számol be, nem igazán tudott mit kezdeni azzal, ahogyan barátnője viszonyult a szexhez. Tényleg minden nő ilyen, mint amit Ödön leír? Szavazni is lehet a poszt legalján, de rendesen inkább csak levélben lehet választ adni erre az igazából elég összetett kérdésre, szóval ha van egy kis ideje, kérjük, írja meg nekünk véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Egy hosszabb kapcsolatomnak nemrég lett vége a barátnőmmel és ugye ilyenkor, mint mindenki, agyalok, hogy mit csináltam rosszul?! Az egyik legnagyobb kérdőjel bennem, ami már a kapcsolat ideje alatt is megfogalmazódott bennem, hogy vajon eléggé kívánatos voltam-e számára.

Elvileg tetszettem neki, régen sokat sportoltam, igaz, nincs kockahasam meg nagy mellizmom, olyan széles vállú, inkább nagy darab vagyok, de mégis úgy éreztem, hogy a szeretkezéseket főleg vagy szinte csak én kezdeményeztem, utána szó se róla, akkor már ő is akarta (sokszor azt mondta, hogy néha meg kell kívántatni vele a szexet).

Az még hozzátartozik, hogy nekem a szeretkezés felét az jelentette vele, hogy simogattam, ahol csak tudtam és felfedeztem, és még 3 év után is olyan kívánattal és élvezettel fedeztem fel, mintha 1 hete lettünk volna együtt és néha jól esett volna, ha rajta is érzem, hogy tetszek neki és kíván engem és nem csak akkor már, amikor én megkívántattam vele a szexet.

Sokszor eszembe jutott, hogy ő miért nem kíván rám szinte soha, ha mondjuk fürdésből beléptem a szobába, és hogy akkor rám támadjon vagy ilyesmik. Én imádtam volna az ilyen spontán helyzeteket, amikor mosogatott vagy kiteregetett vagy épp mással volt elfoglalva. De neki ilyen szinte a kapcsolat alatt egyszer se (talán még az elején) jutott eszébe.

Gondoljon mostani vagy legutóbbi kapcsolatára! Önöknél is úgy mentek általában a szeretkezések, mint Ödönéknél?

A kérdésem, hölgyek, felétek irányulna, hogy ezek a dolgok bennetek hogy játszódnak le? Ti is tudtok nagyon kívánni, csak ha ránéztek a pasitokra még 2-3 év után is, vagy csak egyszerűen ez nekünk férfiaknak van, mert a nők nem véletlenül a szebbik nem? Kezdeményeztek ilyen spontán letámadós helyzeteket teljesen magatoktól? Vagy ami a barátnőmmel volt, teljesen átlagos? És szerintetek is kezdeményezhet néha-néha a nő vagy ez mindig legyen a pasi dolga, ha akar valamit?

Nagyon számítok a véleményetekre!

Köszönöm a válaszokat, rengeteget segítene rajtam!”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!