Nem az összes, de a legtöbb menyasszony fogy valamennyit (vagy legalábbis megpróbál) az esküvőjére. Nem feltétlenül abszolút jó dolog azonban egy nagy alkalomra hirtelen drasztikusan sokat fogyni, sokkal jobb a lassú, fokozatos súlycsökkentés, mint ahogy ezt a mai posztban bemutatott, 34 éves skót hölgy, bizonyos Suzanne MacCrimmon tette. Ő ugyanis nem egy, hanem négy alkalomra, négy egyre kisebb ruhába fogyott bele, mindig egy kicsit leadva. Mindezt négy barátnője esküvője kapcsán tette, mindegyiken koszorúslányként vett ugyanis részt. Alább a fotók és sztori részletei.

Suzanne MacCrimmon testsúlya 120 kg felett volt, amikor bátyja menyasszonya megkérte, hogy legyen koszorúslány az esküvőjükön. MacCrimmon természetesen igent mondott, és egy mérettel kisebb ruhát rendelt, gondolva, hogy addigra csak lefogy egy kicsit. Tényleg neki is állt diétázni, de akkor még nem volt sok eredménye: a ruha túl kicsi volt az esküvőkor, egy másikat kellett helyette választani. Ez hat évvel ezelőtt volt, és az élmény hatására MacCrimmon annyira elszégyellte magát, hogy onnantól kezdve tényleg komolyan kezdte venni a diétát.

Amikor egy év múlva újra koszorúslánykodhatott, már tényleg 12 kilóval könnyebb volt, bár a ruhakeresés így sem volt egyszerű, hiszen MacCrimmon súlya még mindig egy mázsa felett volt, és a boltok nem tartanak ekkora fazonokat, így nem lehetett előre felpróbálni, hogy mi hogyan fog állni neki.

A harmadik esküvőre 2011-ben került sor, és ekkor MacCrimmon megint megjátszotta azt a trükköt, amivel az elsőnél eléggé felsült: újra egy számmal kisebb ruhát rendelt. Ezúttal azonban sikerült időre belefogynia, aztán amikor egy negyedik ismerőse is férjhez ment, MacCrimmon már ideális súlyánál volt: összesen 44 kilót adott le, így csak 76 kilót nyom, és azóta is tartja ezt.

Viszont hogy a négy közül melyik menyasszony volt a legjobban megelégedve koszorúslányaival, azt csak találgathatjuk – egy felmérés szerint mindenesetre a leendő feleségek a náluk súlyosabb nőket preferálják az esküvői fotókon, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy MacCrimmon diétáját olyan lelkesen támogatta mind a négy menyasszony.