Görög tovább a lavina, amit Ödön álnevű olvasónk levele indított el. A téma: mi van, ha egy párból az egyik fél nem kívánja a szexet? Ödönéknél Ödön barátnője volt az, akinek valahogy elment a kedve az összebújástól, de előfordul az ellenkező felállás is. A mai levél egy ilyen kapcsolatról szól, beküldőjének a Viola álnév jutott. Viola soraiból némi kétségbeesést lehet kihallani, ezért ha önnek van valami jó tanácsa, vagy tudja, hogy mit tenne a helyében, írjon a Randiblog emailcímére! Természetesen akkor is várjuk levelét, ha saját történetét mesélné el, de mielőtt ír, előbb olvasson egy kicsit! Íme Viola beszámolója.

Az én történetem szorosan kapcsolódik a jelenleg futó sok szex/kevés szex-agóniához, azzal a különbséggel, hogy esetünkben én, a nő, sokkal többet kívánnék, mint a párom.

Hosszú évek után találtam meg őt. Kedves volt, jó humorú, egyenes... olyan normális. Hamar összeköltöztünk. Talán fel kellett volna figyelnem pár jelre? Naná, utólag könnyű okosnak lenni. Elmondta, hogy többször megcsalták. Nálam nem nyomult, nem kezdeményezett. Az is feltűnt, hogy nagyon hamar elmegy, de emiatt én nem maradtam sosem hoppon, így ezt elfogadtam, mint egyéni adottságot (mondjuk közelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz, ilyenkor már nem szokott ez gond lenni...).

Hamar megkezdtük a közös életünket, egy kis albérletben. Kezdetben stabilan megvolt a heti két alkalom, majd ez hamar heti egyre csökkent, ami még nem tűnt vészesnek, mindketten dolgozunk, elfáradunk napközben - ezzel magyaráztam. Miután többször előfordult, hogy hiába kezdeményeztem, leálltam ezzel és meghagytam neki a kezdeményezés jogát. Sajnos nem él vele túl gyakran. Mondhatni, egyre ritkábban fordul elő, hogy szeretkezünk. Nem tudom, mi segíthetne. Nem hagytam el magam, nem kényelmesedtem el, igyekszem a kedvére tenni. Alapból nem vagyok házisárkány, de mostanában már kezdek az lenni... hiszen minden nő az, aki nincs rendesen kielégítve. További adalék, hogy kisbabát is akartunk, ám kiderült, hogy nem lehet természetes úton. A „hiba” pedig ez esetben is nála van. Most már, közel két év alatt, ott tartunk, hogy lassan másfél hónapja nem volt köztünk semmi.

Mindemellett csodálatos ember, nagyon nyugodt, kedves, lelkileg stabil. Hozzáteszem, hogy legjobb tudomásom szerint nem néz pornót, nem végez önkielégítést és nem csal meg. Persze, lehet azt mondani, hogy dehogynem, de induljunk ki abból, hogy legjobb tudásom szerint valóban nem vetemedik semmi ilyesmire. Ellenben folyamatosan a számítógépes játékát nyüstöli. Kocka... Nem tudom, meddig bírom ezt így, szerintem nem sokáig.

Szeretném helyrehozni ezt a kapcsolatot, de attól tartok, hogy minden javulás csak átmeneti. Megcsalni nem akarom, az önkielégítés unalmas, viszont az sem jó, ami most van. Nézegettem az interneten ajzószereket, de nem tudom, melyik lenne jó neki... Próbáltam kipuhatolni, hogy latex, vagy jelmez, vagy csipke izgatja-e, némelyikkel be is próbálkoztam, de semmi. Komolyan, azt hiszem, egy aszexuális pasast fogtam ki.

Ez a történetem.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.