Megindított a weboldalon olvasott történet. Azt tanácsolom, hogy mindenki figyeljen fel arra, ha kihagy a szexmasina, ha pedig teljesen megszűnik, az már felér a vészharang kongatásával. Mindig lehet magyarázatot találni mindenre. A legrosszabb az, amikor az ember magának kezdi magyarázni, hogy „hát igen, ez biztos így van – válaszul arra, amit a másik előadott… Néha hiszünk a partnerünknek, hogy tényleg azért nincs szex amiért mondja. De mi van ha ő is hazudik már magának? − Ábel álnevű olvasónktól kaptuk a fenti bevezetővel kezdődő levelet. A kiindulópont az a levél volt, amelyikben arról volt szó, hogy kikopott a szex egy pár életéből. Ábeléknél is ez történt, de ez még csak a kezdet volt. Érdemes alább végigolvasni a teljes levelet, és aztán ha van véleménye vagy hozzáfűznivalója, kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog email-címére!

Az én barátnőmmel - nevezzük Fanninak - valahogy így kezdődött a dolog, hogy mindenféle pszichés betegségei kezdtek előjönni a semmiből; járt dokihoz, kapott ilyen meg olyan pirulákat, aminek a hatására kifordult önmagából és – nos meg kell mondjam - hárpiává változott. Olyan dolgokat mondott és tett, amivel a bennem 2,5 év alatt kialakult képet úgy bontotta le, mint légfék nélküli Kamaz a betonkerítést. Egy kérdés maradt számomra: hová tűnt az én szeretett hamupipőkém?

Kiábrándultam belőle? Persze! Szerettem azért ennek ellenére? Persze! A cérna mégis elszakadt, amikor egy „menetrend szerinti” veszekedés után 2-3 héttel kiderült, hogy összejött valakivel egy népszerű internetes társkereső oldalról. Mi van? Tessék? Most akkor nem beteg?

Hát nem (volt)! Olyannyira nem, hogy miután összejött az újdonsült hódítóval, az illető teherbe is ejtette, Fanni pedig úgy döntött, hogy a mindössze pár hetes ismeretség után megtartja a gyereket. Most tartanak a 4. hónapnál. Jól olvassátok. Igen. Hogy én mekkorát csalódtam Fanniban, arra nincs kifejezés: hogyan lehet egy lány ennyire felelőtlen? Igaz, 38 éves, de akkor sem találok szavakat arra, amit éreztem. Érthetetlen, hogy egy értelmiségi, egyetemet végzett, multinál dolgozó nőnek az egyik pillanatról a másikra ennyire ne számítson például az, hogy van-e eljegyzés vagy esküvő vagy ilyesmi?? Pedig előtte ezek fontos dolgok voltak.

De természetesen házasság, az nem lesz, mert a fickó nem akarja feleségül venni. Mert ugye miért is venné? Gyereket lehet 5 perc alatt csinálni, de arról dönteni, hogy kitartok valaki mellett egy életen át, ahhoz pl. nekem 2,5 év kellett, mire eljutottam. De ez, úgy tűnik, másodlagos ebben a sztoriban... Különben azért sem lesz házasság, mert el kéne végre válni a volt feleségtől, aki időközben megbolondult (mert közben ez is kiderült – de Fanninak így is jó volt), meg hogy van már egy gyereke, akit egyedül nevel az illető. „Nem baj majd 2 gyerekem lesz”- mondta Fanni – kb. 2 hónappal az után, hogy letette a napi 3 Xanaxot, amit a dokija még korábban írt fel… 2 gyerek? Fanni magát se nagyon tudta kontroll alatt tartani 3-4 hónapja, most meg mindjárt kétgyerekes anyukát akar játszani? Csak kapkodom a fejem…

A történetnek még nincs vége. Szex persze köztünk azóta sincs. De újabban neki sincs, mert kapja a kritikát, hogy megváltozott az alakja. – Istenem! Gyermeket vár – szerintem pedig tök szépen kikerekedett és jól is áll neki – de az én véleményem már úgysem számít ebben a történetben.

Az Olasz meló c. filmben volt egy mondat, ami valahogy így hangzott „Ha azt hiszed, hogy át b***-tál valakit, téged ba***k át”. Most akkor ki járt rosszul?

Fanni terhes és boldogtalan. Akinek a gyereket köszönheti, egy válóper közepén ül egy elmebajos volt feleséggel és egyedül nevel egy gyereket. Házasság nem várható…. Én lefogytam 30 kilót, nem ülök válóperben, nincsenek gyerekeim,. Van jó melóm egy multinál, a haverjaim bírnak, a barátaimra számíthatok. Épp befejeztem egy angol nyelvű egyetemet, megszereztem egy újabb diplomát, egyszóval az életem szárnyal, nyugodtabb vagyok, mint valaha.

Csak Fannit sajnálom néha! Ha várt volna kicsit, vagy ha elmondja őszintén, mi baja velem, akkor most tőlem lenne terhes, és már rég elvettem volna feleségül.

Na de mi a tanulság? Amikor azt mondta, hogy a betegség miatt nem akar egy éve ágyba bújni velem, nem volt igaz. Nem a betegség volt az ok, hanem az hogy épp (vagy már) nem szeretett. Sajnos mivel erről nem kaptam időben kellő információt, nem volt módom változtatni. Pl. a „jobbik énem” adni vagy a Don Juant játszani egyszóval a leült kapcsolatot feldobni… Mindenki figyeljen oda. Ha valaki nem kívánja a szexet adott személlyel – de mással igen – akkor ott komoly baj lehet, amit AZONNAL el kell kezdeni kezelni, különben akármilyen irányba elfajulhat a dolog.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.