Még karácsonykor jelent meg egy posztunk azzal a címmel, hogy Öt érv a középkorú férfiak mellett. Azóta az összeállítás elég szép karriert futott be, egyrészt több ezren lájkolták, másrészt jött vele kapcsolatban néhány figyelemre méltó olvasói levél. Ezek közül kettőt emelünk ki most ebben a posztban, azért pont ezt a kettőt, mert mindkettőt egy-egy férfi írta, egyikük a Vilmos, másikuk az Aldó álnevet kapta.

Mindkét hozzászólásban az a vezérfonál, hogy fiatalabb férfiként pedig sokkal kívánatosabbak az idősebb nők – Vilmos és Aldó is részletesen és élvezetesen fejti ki, hogy miért gondolja ezt. Egy pár trágár kifejezés ebbe a posztba is becsúszott, de mi inkább figyelmeztetünk, mint cenzúrázunk, szóval ha ön nem szereti a csúnya szavakat, inkább ne olvasson tovább! Ha viszont ön is hozzászólna a témához, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Vilmos

25 éves vagyok. Bár sok kapcsolatom volt már, én mégis az idősebb nőket kedvelem. 17 évesen már 26 éves barátnőm volt, én egy átlagos srác vagyok, de mindig is az idősebb nők tartottak vonzónak, mint a kortársaim. És én is inkább velük kezdenék…

Jelen pillanatban ott tartok, hogy van egy biztos állásom, van egy lakásom, meg egy másik ingatlanom és befektetéseim, de nem élek fényűzően, ez a szint számomra tökéletes. A környezetemben akadnak szép számmal vonzó lányok, de őket maximum csak kufircolásra használnám. Sajnos, csomó lányban csalódnom kell, mert sokan meg akarják változtatni az életem, pedig teljesen jó ez, ahogy van, míg egy 30-as, 40-es nő már ilyeneken nem agyal. Elfogadja a hozott anyagot, legtöbbször. A partnerüket tisztelik, és megbecsülik.

Bár még csak 25 vagyok, nem pörgök a bulikban, szinte alig járok. Nálam a szórakozás egy meccsnézést jelent, mozi és néha az étterem. Egy MILF sem pörög már annyira, ők is a nyugira vágynak meg a biztonságra.

A legtöbb MILF szintén rendelkezik megfelelő anyagi biztonsággal, és manapság a legtöbb 40-es nő elvált, egyedülálló, ami számukra nem mindig jó, mert ők is vágynak valami különlegesre vagy valakire. Nem mellesleg nem vetik meg a fiatal pasikat sem. A legtöbb nő tudja magáról, hogy vonzó, és neki nem kell tennie azért, hogy pasivadászatra induljon, megtalálják őt, minden bizonnyal.

A szexben ők is odaadóbbak, mint egy korombeli. Szeretik a minőségi szexet, nem a mennyiségre hajtanak.

A fiatalságomból adódóan még pár kaland biztos van előttem, de én egy idősebb nővel szeretnék élni, meg szexelni és gyereket nevelni.

Egy idősebb nőben több fantáziát látok, bár a sok korkülönbség a későbbiekben meg fog látszani, engem nem tart vissza ez sem.

A huszonéves lányok, az, hogy a pénz miatt vannak a középkorú férfiakkal, az gusztustalan. Egyet se tartanék ki… És amelyik 40-es pasi ezt hagyja, az meg hülye. Lehet, hogy egy középkorú férfi tudja irányítani magát, de hogy felálljon neki a műszer, én azt már kevésbé hiszem el, hacsak nem használ Viagrát, meg egyéb „finomságokat”. Manapság sok lányt látok idősebb fazonnal. Ezek a lányok tényleg szépek, de a legtöbb középkorú fószer, akivel ezek vannak, megvannak öregedve, kopaszak, kigyúrtak, ami egyáltalán nem áll jól nekik, és nem fér a fejembe, hogy ezek a lányok, hogy tudják ezeket szeretni vagy épp leszopni, meg velük ágyba bújni, stb.

És itt visszatérve, nekem nem feltétlen fontos egy MILF, ha egy tényleg kifinomult, csinos, bájos lány lenne, akivel összejönnék, és nem a pénzemre hajt, akkor azzal én is összejönnék, és akár még ki tudja, mi sülne ki belőle. De amíg 10-ből 4 ilyen esetet látok, az elszomorít, lesújt. Remélem ezek a lányok feleszmélnek, és rájönnek, hogy ez az út nem igen jó.

Kicsit elkurvult világot élünk, minden értelemben!

Aldó

Én egy 23 éves, szingli srác vagyok.

Rendes életet élek, hétköznapokon dolgozok, hétvégente eljárok szórakozóhelyekre, több társaságban is helyt állok, anyagi hátterem is jónak mondható csak annyi, hogy nem villogok mint a többi fiatal.

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a mai korombeli (20-as éveikben járó) nők mire valóak.

Nem egy társkereső oldalon vagyok regisztrálva, napi szinten nézem őket, napi szinten írok lányoknak minden korosztályban.

Egy érdekes történetem is van számotokra, mint egy jó példa:

Elkezdtem ismerkedni egy korombeli lánnyal, jöttek a szokásos kérdések: mivel foglalkozol, tanulsz, kivel élsz együtt stb. stb. stb., ez még teljesen természetes volt. Ezután a hölgy elkezdett érdeklődni az anyagi hátteremről, milyen tulajdonaim vannak, mennyi a havi keresetem, tudok-e félrerakni belőle. Jelzem 3 db képem van az oldalakon. Teljesen hétköznapi emberként vagyok lefényképezve.

Itt kezdett számomra érdekessé válni a beszélgetés. Szép, ápolt, ártatlannak kinéző leányzónak néztem. Ugye mivel én kerestem fel, válaszoltam neki ezekre a kérdésekre. A beszélgetés azzal fejeződött be, hogy kijelentettem, hogy engem ne a pénzemért szeressen a párom, hanem azért, aki vagyok. A leányzó kilépett a beszélgetésből és azóta egy levelemre se válaszol.

Na ez lenne egy példa a sok közül.

Azt vettem észre, hogy a 30 életévüket betöltött nők hamarabb és nagyobb kedvvel válaszolnak egy-egy üzenetemre.

Sokkal könnyebben el tudok beszélgetni egy „érett” nővel, mint a korombeli nőkkel.

Ezután elkezdtem agyalni, hogy ennek mi lehet az oka, esetleg bennem van a hiba.

Aztán egyre több 30+ nőnek írtam, és elkezdtem kérdezgetni őket, hogy szerintük mi lehet a mai nőkkel.

A válaszuk általában a következő volt: a mai fiatal lányok nagyon anyagiasak, olyan partnert keresnek, aki tehetősebb mint az átlag.

Szeretném, ha azért egy-két korombeli nő adna nekem erre értelmes választ, mivel ha ráírnék minden rosszindulat nélkül, akkor sem kapok választ (még a „Szia” szóra sem).

Az is felmerült bennem, hogy az „igazi” nőt nem online világban kell keresni, hanem máshol?

Ha tudtok nekem ebben segíteni, nagyon megköszönöm!”

Válaszolna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.