Ha celebpárokat kéne mondnai, mindenki azzal kezdené, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt. Vagy Kardashian és Kanye West. Esetleg Clooney meg a jogvédő neje.

Pedig ők simán csak híresek, de közel sem annyira szórakoztatóan cukik, mint az alábbi celebpárok, akiket tényleg lehet irigyelni, mert látszólag nagyon, de tényleg NAGYON szeretik egymást.

Anna Farris és Chris Pratt

Az egy dolog, hogy Chris Pratt csodálatos férfi, és hogy Anna Farris is maradandóakat alkotott szőke libaként egy halom béna amerikai vígjátékban, de hogy ezek együtt is vannak, az egyenesen csodálatos.

Sőt, házasok is, már 2009 óta, 2012-ben pedig született egy fiuk is. De még ennél is fontosabb, hogy van egy fehér macskájuk, Mrs White, aki nem más, mint a macska a Stuart Little kisegérből.

Pratt egyébként egy korábbi interjúban elmondta, hogy azért tetszett meg neki Farris, mert a színésznőt nem zavarta a lakásban elölhagyott pornómagazin, illetve az sem, hogy azt ecsetelgette, hogy kiket és hogy dugott meg korábban.

Judd Apatow és Leslie Mann

A filmrendező és színésznő felesége talán a szó legjobb értelmében a legőrültebb házaspár, aki létezik a világon.

Ezek ketten például annyira csodálatosak, hogy azzal szórakoznak, hogy részeget játszanak a díjátadókon:

Sőt, anniyra jófejek, hogy még azt is megengedik a gyerekeiknek, hogy a legtöbbször seggfej módjára viselkedő Justin Bieberrel fotózkodjanak:

De most komolyan. Lehet őket nem imádni?

Emma Stone és Andrew Garfield

Emma Stone és Andrew Garfield A Csodálatos Pókember forgatásán találkozott először, 2011 óta pedig egy párt alkotnak. Annyira, hogy idén nyáron állítólag össze is fognak házasodni.

A színésznő és szintén színész pasija amúgy akkor hívták fel magukra nagyon a figyelmet, mikor tavaly többször is kis papírkákkal üzentek a paprazziknak:

„Jó reggelt! Épp ettünk, és láttunk titeket kint állni fényképezőgéppel. Úgy döntöttünk, kezdjük akkor újra. Nincs szükségünk a figyelmetekre, de ezeknek a fantasztikus szervezeteknek van: www.youtmentioning.org, www.autismspeaks.org, www.wwo.org, www.gildasclubnyc.org. Ezek a dolgok számítanak. Szép napot"

John Krasinski és Emily Blunt

Az pedig, hogy John Krasinski és Emily Blunt már bántóan cukik, akkor tűnt fel, mikor Blunt díjat kapott a Critics’ Choice Awardson, és ennek Krasinski annyira megörült, hogy odarohant hozzá a színpadra, és megölelte.

Ennél több bizonyíték talán nem is kell arra, hogy ez a két ember mennyire imádja egymást.

Nézze: