shutterstock 226987093

Ezeket hazudják a férfiak otthon, ha a szeretőjükhöz mennek

2015.03.28. 14:28

Férfiolvasóink segítségével összegyűjtöttük, ki milyen történettel áll elő otthon a párjának, ha le akar lépni a szeretőjével egy kicsit. Nem reprezentatív felmérésünk eredménye az lett, hogy a magyar pasik nem túl eredeti módon rázzák le az asszonyt, de talán pont emiatt olyan hihető a történet, hogy nagyon kevesen buktak le eddig közülük.

Túlóra

Az egyik leggyakoribb, amit egy nős, élettársi kapcsolatban élő férfi behazudik a párjának, az a túlóra – derült ki olvasóink vallomásaiból. "A szeretőm szintén reggeltől estig dolgozik, mint én, hétvégén nem tudok lelépni a gyerekek miatt, úgyhogy a legkézenfekvőbb megoldás, hogy hazatelefonálok, még nem végeztem, ne várjanak meg a vacsorával" - mesélte István, aki már több mint egy éve él kettős életet. Felesége megbízik benne, úgyhogy még az sem fordult elő, hogy az asszony a férfi mobiltelefonja helyett az iroda számát csöngette volna meg. 

Munkaút

Istvánnal szemben Éliás nem elégszik meg az 1-2 órás légyottal, ő szeret együtt éjszakázni a szeretőjével, sőt, már az is előfordult, hogy egy egész hetet töltöttek együtt. "Az én szakmámban egyáltalán nem furcsa, hogy jön egy telefon, másnap pedig pakolok a bőröndbe és elutazok több napra, úgyhogy még a megcsalás gyanújába sem keveredtem még. A necces ilyenkor az, hogy a feleségemmel szeánszszerűen minden este beszélek telefonon, így többször is előfordult már, hogy háromnegyed órát dumáltunk úgy, hogy a csajom közben mellettem feküdt az ágyban és igyekezett jó pofát vágni a dologhoz" – osztotta meg velünk Éliás.

shutterstock 129036887

Sörözés haverokkal

Gábor simán csak sörözést mond otthon, ami igaz is, csak épp nem a haverjaival teszi, hanem a szeretőjével, a szex felvezetéseként: "Az élettársam is jár a barátnőjével mindenfelé, ez pedig nekem is megengedett dolog a haverokkal. Általában azt szoktam füllenteni, hogy a gyerekkori pajtásokkal iszunk meg valamit a közelben, egy szava sem lehet, mert időben otthon is vagyok, ráadásul a barátnőmnek köszönhetően kielégülten, kiegyensúlyozottan, mosolygósan".

Edzés

Arnoldnak állítása szerint lusta felesége van, elvontatni sem lehetne edzőterembe, a férfinak így nem is kellett sokat gondolkodnia azon, mit hazudjon, hova megy. "Abban biztos lehetek, hogy az edzőterembe nem jön utánam" – magyarázta Arnold. "Szex után pedig le tudok zuhanyozni, az asszonynak nem szúr szemet, hogy frissen illatozom, vagy még nedves a hajam."

shutterstock 3535093

Lelki támasz

Ön mit hazudik otthon?

Sándor ötlete elég eredetinek tűnt, aztán kiderült, nem egyedül hazudja azt otthon, hogy kétségbeesett barátját megy át vigasztalni. Olvasóink közül többen is ehhez a cselhez folyamodtak.

"A haverommal megbeszéljük, hogy csörögjön rám, én előadom, hogy nagy lelki baja van, és átugrom hozzá, persze, nem nála lyukadok ki, hanem a csajomnál.

Ezt nem lehet sokszor eljátszani, és szerencsére nem is kell, mert a feleségem sokat dolgozik ahhoz, hogy hazugság nélkül el tudjak tűnni anélkül, hogy hiányolna vagy keresne" – mesélte Sándor.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.