Férfiolvasóink segítségével összegyűjtöttük, ki milyen történettel áll elő otthon a párjának, ha le akar lépni a szeretőjével egy kicsit. Nem reprezentatív felmérésünk eredménye az lett, hogy a magyar pasik nem túl eredeti módon rázzák le az asszonyt, de talán pont emiatt olyan hihető a történet, hogy nagyon kevesen buktak le eddig közülük.

Túlóra

Az egyik leggyakoribb, amit egy nős, élettársi kapcsolatban élő férfi behazudik a párjának, az a túlóra – derült ki olvasóink vallomásaiból. "A szeretőm szintén reggeltől estig dolgozik, mint én, hétvégén nem tudok lelépni a gyerekek miatt, úgyhogy a legkézenfekvőbb megoldás, hogy hazatelefonálok, még nem végeztem, ne várjanak meg a vacsorával" - mesélte István, aki már több mint egy éve él kettős életet. Felesége megbízik benne, úgyhogy még az sem fordult elő, hogy az asszony a férfi mobiltelefonja helyett az iroda számát csöngette volna meg. 

Munkaút

Istvánnal szemben Éliás nem elégszik meg az 1-2 órás légyottal, ő szeret együtt éjszakázni a szeretőjével, sőt, már az is előfordult, hogy egy egész hetet töltöttek együtt. "Az én szakmámban egyáltalán nem furcsa, hogy jön egy telefon, másnap pedig pakolok a bőröndbe és elutazok több napra, úgyhogy még a megcsalás gyanújába sem keveredtem még. A necces ilyenkor az, hogy a feleségemmel szeánszszerűen minden este beszélek telefonon, így többször is előfordult már, hogy háromnegyed órát dumáltunk úgy, hogy a csajom közben mellettem feküdt az ágyban és igyekezett jó pofát vágni a dologhoz" – osztotta meg velünk Éliás.

Sörözés haverokkal

Gábor simán csak sörözést mond otthon, ami igaz is, csak épp nem a haverjaival teszi, hanem a szeretőjével, a szex felvezetéseként: "Az élettársam is jár a barátnőjével mindenfelé, ez pedig nekem is megengedett dolog a haverokkal. Általában azt szoktam füllenteni, hogy a gyerekkori pajtásokkal iszunk meg valamit a közelben, egy szava sem lehet, mert időben otthon is vagyok, ráadásul a barátnőmnek köszönhetően kielégülten, kiegyensúlyozottan, mosolygósan".

Edzés

Arnoldnak állítása szerint lusta felesége van, elvontatni sem lehetne edzőterembe, a férfinak így nem is kellett sokat gondolkodnia azon, mit hazudjon, hova megy. "Abban biztos lehetek, hogy az edzőterembe nem jön utánam" – magyarázta Arnold. "Szex után pedig le tudok zuhanyozni, az asszonynak nem szúr szemet, hogy frissen illatozom, vagy még nedves a hajam."

Lelki támasz

Ön mit hazudik otthon?

Sándor ötlete elég eredetinek tűnt, aztán kiderült, nem egyedül hazudja azt otthon, hogy kétségbeesett barátját megy át vigasztalni. Olvasóink közül többen is ehhez a cselhez folyamodtak.

"A haverommal megbeszéljük, hogy csörögjön rám, én előadom, hogy nagy lelki baja van, és átugrom hozzá, persze, nem nála lyukadok ki, hanem a csajomnál.

Ezt nem lehet sokszor eljátszani, és szerencsére nem is kell, mert a feleségem sokat dolgozik ahhoz, hogy hazugság nélkül el tudjak tűnni anélkül, hogy hiányolna vagy keresne" – mesélte Sándor.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.