Ön tudta, hogy az, hogy Platina, egy női név is? Nekünk fogalmunk nem volt, de most, hogy megtaláltuk, rögtön ezt az álnevet adtuk a soron következő levélbeküldőnknek. Sokan vannak, akik internetes társkeresőn találják meg a szerelmet, másoknak azonban valamiért nem jön össze – sajnos Platina is ebbe a kategóriába tartozik. Viszont ha társa nem is lett egyelőre, azért egy-két elég találó és vicces megfigyelést tett már a társkeresők törzsközönségét alkotó férfiakról, ezeket tartalmazza az alábbi levél. Egyet ért? Vitatkozna? Esetleg sejti az okokat, amikre maga Platina is rákérdez? Van saját tapasztalata is a témában? Akkor kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

35 éves, 3 éve egyedül élő nő vagyok. Van diplomám, lakásom, állásom, kb. 20 millió Ft-os saját cégem. Budapesten élek, de messze vagyok már attól, hogy ilyen-olyan diszkóban ismerkedjek, így 3 éve online randioldalakra jelentkeztem be.

Az eredmény siralmas (igazából ezért írok...)

Ha azt a kemény 3 kritériumot jelölöm be, hogy legyen az illető férfinak diplomája, ne dohányozzon és Budapest környékén lakjon, kb. 2000 találat van. De ebből mind huzatos agyilag, az biztos!!! Kb. 200 levélváltáson vagyok túl, nagy része elapadt... Kb. 20 delikvenssel találkoztam már, kb. 10-ről azonnal kiderült, hogy nincs diplomája/nem egyedülálló, tehát alapból kuka. A maradék 1 randi után azt se mondta, hogy mi újság?

Közben pedig az adatlapjukon díszeleg nagy betűkkel, hogy „udvarias”, „lovagias” – kérdem én, mire vár sok 35-40 körüli férfi? A csodára? Arra, hogy majd beleszeret egy 20 éves...? Ha meg egy jó numerát akar csak, akkor miért írja az adatlapjára, hogy „családcentrikus”?

Egyszer az egyik (szintén lelépett) delikvens mondta nekem, hogy ha egy 30 körüli lány felregisztrál egy ilyen oldalra, a „törzsközönség” azonnal ráugrik, hogy „új hús”, szinte ennyire ismernek már mindenkit ezeken az oldalakon. Közben pedig képtelenek egy normális lányt kiválasztani és megállapodni mellette?

Ti tudjátok, miért van ez?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.