Sokat gondolkoztam azon, hogy megosszam e a történetemet, végül úgy döntöttem hogy közkinccsé teszem, hogyan lettem átverve. Hátha valaki ugyanilyen szituációban van. Talán ha felismeri, hogy mekkora átverés az egész, akkor még időben kilép belőle....Előre elnézést kérek a szókimondóságomért,ilyen a stílusom. Tudom, hogy majd kapni fogom a szokásos szöveget, hogy mekkora kurva vagyok, stb. Senkinek nem kívánom, hogy ilyen dolgon menjen keresztül. Történetem akár hollywoodi is lehetne...

Marát akár fel is vehetnénk ide a Randiblogba, mert a saját sztorijához olyan bevezetőt írt, amiből tényleg nem hiányzik semmi, még a közszolgálati figyelmeztetés is benne van, hogy aki nem bírja a trágár szavakat, az ne olvasson tovább. Ezek után mondani se kell, hogy egyrészt a Mara is álnév, és másrészt hogy Mara története borzasztó érdekes, ráadásul kérdésekre végződik, szóval valószínűleg jó sokan lesznek, akik szeretnének majd hozzáfűzni valamit. Ezt a Randiblog e-mailcímén teheti meg mindenki, akinek van saját véleménye vagy tapasztalata, kérjük, írjon ön is!

Összejöttem egy pasival, talán csak menekültem otthonról nem volt túl jó viszonyom a szüleimmel. 22 éves voltam, majdnem 9 évig voltunk együtt. Mikor megismerkedtünk a párommal, vele egyidőben belekerültem egy új haveri társaságba is, ahol megismertem egy idősebb pasit.

Nőtlen, gyereke nincs. Ő akkor már majdnem 40 éves volt, feltűnhetett volna, hogy valami nem oké vele... Mindketten felismertük, hogy baromira vonzódunk egymáshoz, kb. akárhányszor találkoztunk, mindig egymásnak akartunk esni... Évekig nem történt közöttünk semmi, csak barátok voltunk; végigkísértük egymás kapcsolatait. Hol ő panaszkodott nekem a csajokra, hol én neki...

Aztán ez megváltozott, ritkultak a barátokkal találkozások, már csak ketten találkoztunk (általában nála) így eljött az az idő, amikor már nem bírtunk tovább a vérünkkel. Ahányszor lefeküdtünk egymással, mindegyik alkalom hatalmas extázis volt mindkettőnknek. Utána napokra eltűnt, nem válaszolt, ha chaten kerestem, előtte pedig majdnem minden nap beszélgettünk egymással. Persze minden baromi jó volt vele, én totál belezúgtam. Szerintem ha azt mondja, hogy ugarjak a kútba, tuti megtettem volna.

Akkor még nem figyeltem a jelekre. Rendszerint mindig nála találkoztunk, egyedül élt (amikor épp nem a barátnőjével). Kb. 4-5 barátnőről tudok, akit velem csalt meg, mi mégsem jöttünk soha össze. Nem tudom, hogy mi a francot jelentettem neki, csak egy jó kis szórakozás lehettem, fogalmam sincs.

Lebukott a barátnője előtt, mert az megtalálta a nyomait, hogy beszélgetünk egymással. Megkeresett és elmondta, hogy ne foglalkozzak az ürgével. Volt szerencséje végignézni a számítógépét, társkeresőkre is regisztrálva van; minden nőnek ugyanazt a szöveget adja elő. A vicc az volt, hogy konkrét dolgot leírt nekem a csaj, és aztán kiderült, hogy én is megkaptam azt a szöveget a pasitól. Én hosszú évekig gyötörtem magam, annyira kikészültem, hogy nyugtatókat kellett szedjek, vártam rá, hátha rájön, hogy én vagyok a nagy szerelme (ha már több nőjét is velem csalta meg, akkor valamit csak tudok már, gondoltam... ) Mindig azzal hitegetett, hogy ő nem tud senkit megszeretni, így engem sem tud szeretni. Soha nem értettem ezt, mert mindig jól érezte magát velem.

Majdnem 5 évig szórakozott így velem, én full szerelmes voltam, nem láttam a lilaködtől. Miközben volt egy normális párkapcsolatom, amit talán minden csaj kíván magának. De ott persze a kémia nem működött, gyűlöltem magam, hogy elárultam a páromat, mert nagyon jó ember volt, nagyon szerettem.

Igazából még mindig nehéz beletörődnöm, hogy most sem tudok rajta kiigazodni, hogy mi a francért csinálta ezt velem. Ahogy kilábaltam a gödörből és összeszedtem magam (a barátok segítségével), már nem hagytam, hogy kihasználjon. Persze néha még eszembe jut, és baromira fáj, hogy úgy kihasznált. Lehet, hogy még ma is futnék utána, ha ugyanaz a naiv fruska lennék.

Nagyon érdekelne a férfiolvasók véleménye. Miért nem lett ebből soha párkapcsolat, ha több nőjét is velem csalta meg? És persze brutál jó volt vele a szex mindig... Félt lemondani a titkos randevúzgatásról, vagy tényleg ennyire sík hülye, hogy nem veszi észre, ha valaki fontos neki? Egy pozitív tanulsága azért csak van a történetnek. Megtanultam, hogy becsüljem meg magam és ne legyek ilyen hülye barmok szukája, akik csak kihasználnak. Hónapok óta nem beszéltünk egymással, neki most is van barátnője (már ezt a lányt is megcsalta velem, még a kapcsolatuk elején). De ennek ellenére ugyanúgy fent van társkeresőkön és hülyíti a nőket. Remélem, a lányom soha nem fog ilyen emberrel találkozni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.