Hadd mutassuk be önnek a Hill házaspárt az angliai Cheltenhamből. Ők először azzal kerültek be a hírekbe 2012-ben, hogy akkor volt az esküvőjük, ahol ketten összesen 348 kilót nyomtak, és ennek megfelelően felvették a Britannia Legkövérebb Házaspárja megtisztelő címet. Döbbenet, de súlyban az asszony vezetett, Sharon Hill ekkor már a két mázsa közelében volt, és egy évvel később még felszedett valamennyit, 2013-as csúcstestsúlya a 208 kg-ot is elérte.

A fotóösszeállításban Sharon Hill egész életéről láthat képeket, és ahogy az ember végignézi, hogyan hízott ez a most 33 éves asszony az évek során, felmerül a kérdés, hogy egyáltalán lehet-e még normális életet élni ilyen túlsúllyal. A válasz az, hogy nem igazán: Sharon Hill már apró dolgokban is 12 évvel idősebb férjére szorult, mert nem tudott egyedül se tisztálkodni, se öltözködni.

Andrew Hill azonban egy szó nélkül, szívesen mosdatta és öltöztette a feleségét, és tudják miért? Mert neki pont a kövér nők jönnek be. A Hill házaspár éppen egy olyan internetes társkeresőn talált egymásra, ami túlsúlyos emberekre szakosodott. Andrew Hill egyszerűen imádja a kilókat, mindig is kifejezetten kövér nőt akart.

Bár az esküvő idején még olyanokat nyilatkoztak, hogy lakodalmuk egyben a túlsúly ünnepe, Sharon Hill az azóta eltelt három évben megelégelte, hogy gyakorlatilag az önellátásra is képtelenné vált, ráadásul nyilvánvalóan veszélyben forog az élete ekkora túlsúllyal. Úgyhogy egy gyűrűt tetetett a gyomrára tavaly nyáron és elkezdett fogyózni, aminek az eredménye már meg is látszik: a feleség immár kb. 63 kilóval könnyebb, szóval végre megint közelebb van az egy mázsához, mint a kettőhöz.

Ön szerint mit tegyen Sharon Hill?

A diétát szigorúan folytatja, de arra panaszkodik, hogy úgy érzi, kihűlt a házassága, nem lángol már úgy szenvedély, mint korábban – valószínűleg azért, mert már nem olyan szép kövér, mint amikor a férjével összejött.

Szóval Sharon Hill most azzal az abszurd helyzettel küzd, hogy ha lead még pár kilót, lehet, hogy a férjét is elveszti. Reméljük, nem veszi rossz néven, de mi akkor is a további fogyásnak drukkolunk. Hát ön? Nézze meg a képeit a fotóösszeállításban, aztán pedig klikkeljen egyet a szavazógépen, mondja meg, ön szerint mi a teendő ilyen helyzetben!