Minden lány álma (oké, nem minden lányé, de a döntő többségé) egy egyedi, romantikus és felejthetetlen lánykérés, ahol a pasi hatalmas meglepetést okozva  térdre ereszkedik és felteszi a nagy kérdést. Lucz Melinda fitneszmodell sem sejtette, hogy párja mire készül a különleges körülmények között,  erdőben rendezett fitneszversenyen. A pasija ugyanis dacára annak, hogy ilyen versenyekkor az  indulók lelki és idegi állapota a diéta miatt - mondjuk azt - nem olyan könnyű, mégis elhatározta, hogy felteszi A kérdést

A WBPF versenyen, melyet a Győri Tropical Fit Studio és a Komáromi Barát Gym rendezett a Monostori Erődben, Lucz Melinda a negyedik helyezést szerezte meg, ám utólag úgy érzi, ő távozott a főnyereménnyel. A bikinis lányok felvonulása közepette ugyanis párja váratlanul megjelent a színpadon, letérdelt a lány elé és elővette a gyűrűt.

Nem is sejtettem mire készül, hatalmas meglepetés volt! Ügyesen titokban tartott mindent, csak utólag látom az apró jeleket, amiknek előtte nem is tulajdonítottam jelentőséget, vagy észre sem vettem. Egyáltalán nem számítottam a dologra, hiszen még csak augusztus óta vagyunk együtt. Ugyan beszéltünk már egymás között a jövőről, és az eljegyzés is szóba került, de ez még távolinak tűnt, nem gondoltam, hogy még idén megkéri a kezem!" - mondta a fitneszmodell. „Elég bátor volt, hiszen a versenyen a fitneszversenyzők hangulata nagyon ingadozó a diéta és a vízmegvonás miatt, de ebből is látszik, hogy biztos volt benne, hogy nagyon szeretem, és igent fogok mondani. Elképzelni sem tudtam volna ennél szebb helyszínt és időpontot, hihetetlenül boldog vagyok!"