A mai posztban egy olyan párt mutatunk be önnek, akikről simán megállapíthatjuk, hogy a világ legbotrányosabb magánéletű leszbikus párjáról van szó. Ennyi mindent ilyen rövid idő alatt úgy általában is kevés pár szokott lezavarni, úgyhogy a tragikusba hajló összképet szinte csak elenyésző mértékben színezi, hogy ezúttal két nőről van szó. Két elég híres nőről méghozzá.

Brittney Griner a Phoenix Mercury elképesztő kvalitásokkal rendelkező játékosa, 203 centi magas, 90 kilós és 24 éves, Magyarországon is járt már, és évek óta a világ legjobb női kosarasaként emlegetik. A szintén 24 éves Glory Johnson a Tulsa Shocknál játszik, 191 centijével és 77 kilójával szinte filigrán kis hölgynek tűnik Griner mellett. Az ő kapcsolatuknak történetét a Deadspin remekül foglalta össze, alább soroljuk a legfontosabb állomások. Előre szólunk, hogy a sztori java mindössze hét hét alatt játszódott le.

Szóval tavaly augusztusban Griner és Johnson már jó ideje járhatott, mert Griner az Instagramján azt jelentette be, hogy eljegyezték egymást Johnsonnal.

Április vége

A(z eddig) hét hetes kálvária idén április 20-án kezdődött egy első pillantásra pozitívnak tűnő eseménnyel: a pár vett egy házat közösen és be is költöztek. Két nappal később azonban jött egy váratlan fordulat. Ki kellett szállnia a rendőrségnek ehhez a frissen vett közös lakáshoz dulakodás miatt, és mindkét kosárlabdázót letartóztatták, miután kiderült, hogy egy vitájuk tettlegességig fajult. Johnson még agyrázkódást is kapott, állítólag repült a berendezés a veszekedés folyamán.

A következő héten a bíróság előtt Griner elismerte bűnösségét, és vállalta, hogy családon belüli erőszakkal kapcsolatos programra fog járni. Johnson ezzel szemben nem vallotta magát bűnösnek, pedig egy későbbi jelentés szerint ő volt az, aki először lökdösődni kezdett, és Griner ujján harapásnyomokat, csuklóján meg karmolásokat találtak a verekedés után.

Május

Nem fogják kitalálni, mi történt kevesebb, mint három héttel a verekedés után: Griner és Johnson összeházasodott. Ez május 8-án volt, ami után egy héttel a kosárlabdaszövetség mindkét játékost eltiltotta hét-hét meccs erejéig.

Az esküvőből arra következtethetnénk, hogy idő közben teljesen helyreállt a béke az immár friss házasok között, de ennek némileg ellentmond, hogy a múlt hét kedden megjelent egy interjú Johnsonnal, aki végig arra utalgat, hogy ő nem hibás semmiben, csak védte magát a verekedés során, és méltatlannak érzi, hogy őt ugyanúgy eltiltották, mint Grinert. Nade ez kedden volt, sok víz lefolyt már azóta a Dunán!

Június

A múlt hét csütörtökön máris úgy tűnt, hogy mégiscsak a boldogságé az utolsó szó: Johnson bejelentette, hogy gyereket vár, és emiatt a következő évadban nem fog kosárlabdázni. Ezt a közleményt juttatta el a nyilvánossághoz:

Ez az egész, onnantól, hogy tájékozódnom kellett a megtermékenyülési lehetőségekről, odáig, hogy meg kell hoznom a gyerek születése előtt kilenc hónappal szükséges áldozatokat, egyszerűen csak a felkészülés arra, hogy kitűnő feleség és még jobb anya legyek.

Másnap, azaz pénteken Griner is nyilatkozott a terhesség ügyében. Mégpedig elég meglepő módon azt, hogy beadta a keresetet a házasság érvénytelenítésére. Mindezt 28 nappal a házasságkötés után (igen, Kardashian-Humphriesékat is lenyomták!), és gyakorlatilag reakcióként arra, hogy felesége gyermeket vár.

Egy kívülálló számára ezen a szinten a sztori gyakorlatilag már követhetetlen, annyira ellentmondanak egymásnak a két fél nyilatkozatai. Griner szerint a döntést a szétválásról még szerdán hozták, Johnsonnal közösen. Ezzel szemben Johnson ügynöke azt mondta, hogy kliensét megdöbbentette ez a hír, mivel ő szereti Brittney-t és hatalmas áldozatot hozott a kapcsolatukért és közös jövőjükért azzal, hogy félretette a karrierjét és gyereket vállalt.

Griner viszont azt mondja, hogy őt csalással és kényszerítéssel vette csak rá a menyasszonya arra, hogy ezt a házasságot megkösse, ezért kéri annak érvénytelenítését. Nyilatkozatából az is kiderül, hogy a Johnson méhében fejlődő magzatnak vér szerint nincs köze Grinerhez.

Szóval hét hétbe belefért nekik egy közös lakásvásárlás, egy verekedés, amire rendőrséget hívtak, egy esküvő, egy terhesség és egy válás. Ha ezek után ön úgy érzi, hogy az ön magánélete is eseménydús volt az elmúlt másfél hónapban, mindenképpen írja meg a sztorit a Randiblognak, mert nagyon kíváncsiak lennénk rá, hogy ezt hogyan  lehet überelni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.