Nem akarsz Tayloron összeházasodni??” „LOL de” „Akkor nyomjuk hahaha” „Szeretlek” – többek között ezt a beszélgetést tette ki egy Philadelphia közelében élő nő az Instagramjára a pénteki Taylor Swift-koncert előtt. A feleség, akit most már Katy Eisenmannak hívnak, pont 1989-ben született (ez az évszám az énekesnő legutóbbi albumának címe) és lassan tíz éve elvakult rajongó.

Barátjával, Chrisszel már van egy közös gyerekük, és tavaly december 13-án majdnem összeházasodtak (ez Taylor Swift 25. születésnapja), de valami közbejött, úgyhogy elnapolták a dolgot, pedig már a ruha is megvolt. Na de eljött az idei koncert dátuma, és ahogy nézzük, csetelés közben merült fel az ötlet, hogy házasodjanak össze a hangverseny előtt. Így lagzi helyett elmehettek egy Taylor Swift-koncertre – olcsóbb, az már egyszer biztos. De ráadásul végül mégse csak egy sima koncertremenés lett a dologból.

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

Szóval kértek engedélyt az önkormányzattól, felvették az esküvői ruhájukat, és a koncert előtt a vőlegény testvére hivatalosan összeadta őket a stadion mellett. Katy Eisenmann direkt azzal tette ki a fotókat az Instagramra, hogy lécci minél többen osszák meg, hátha magának Taylor Swiftnek is feltűnik, hogy pörög egy vele kapcsolatos fotó/címke.

Hát nem vette észre.

A menyasszony viszont van akkora Taylor Swift-rajongó, hogy amikor a koncerten összefutottak az énekesnő édesanyjával, rögtön megismerte és leszólította a kedves mamát. Ekkor kiderült, hogy az anyuka látta az esküvői fotókat, és felismerte a párt. Be is hívta őket a backstage-be a koncert után, ahol magával Taylor Swifttel afterpartizhattak egy órát. Mondani se kell, a menyasszony teljesen odáig volt, ilyeneket írt utána az Instagramra: „ha ez egy álom, ne ébresszetek fel!”. Azt mondja, élete két legnagyobb vágya teljesült egyszerre, hiszen feleségül ment élete szerelméhez és bulizhatott kedvenc popsztárjával.

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on