Nagyon sok borzasztó módon lehet szakítani, az egyik legrosszabbnak azt szokás tartani, ha valaki SMS-ben szakít. A szakítósbabra azt mondják most felháborodott internezők, hogy az még az SMS-nél is rosszabb módja a boldogító nem kimondásának, de mi nem értünk egyet. A legkegyetlenebb szakítási mód még csak nem is az iskolarádiózás, hanem a szimpla, megmagyarázatlan eltűnés volt mindig is, és a szakítósbab után is az marad. Ez a bizarr termék inkább vicces, mint durva, ráadásul nehéz elképzelni, hogy az életben élesben tényleg alkalmazná valaki. Jó, jó, máris elmagyarázzuk normálisan, hogy miről van szó.

A lényeg az, hogy van egy cég, ahol rájöttek, hogy ha babszemekre egy bizonyos módon ráírunk valamit, akkor a kicsírázott babnövénykén is olvasni lehet majd az üzenetet. Van üzenetbab nagyon sok alkalomra: olyanokat lehet velük mondani, hogy „gyógyulj meg”, „Isten szeret téged”, „bocsánatot kérek” vagy „boldog születésnapot”.

Vagy: „legyünk inkább csak barátok”, illetve „közöttünk mindennek vége”.

Igen, ez utóbbi két üzenetet lehet átadni a szakítósbabbal, és az egészben az a poén, hogy meg lehet az egészet úgy csinálni, hogy amikor az ember átnyújtja a cserepet, akkor még nem lehet tudni, hogy mi lesz a dologból.

Magyar linkért klikk ide!

FRISSÍTÉS: egy olvasónk írt, hogy magyar cég is árul üzenőbabot, kattintson erre a linkre, ha érdekli!

Persze ha a csomagolással együtt adjuk át a szakítósbabot, annak semmi értelme, mert azonnal egyértelmű, hogy miről van szó, de aki ügyes, az előbb elülteti a szemeket, és azután nyújtja át a cserepet egy kedves gesztust mímelve annak, akivel szakítani szeretne. Az illető biztos meghatottan locsolgatja majd, érdeklődve figyeli, hogyan kel ki és növekszik a növényke, aztán egyik reggel megpillantja majd, hogy van egy kis üzenet a babján. Aú.