Nem lehet már nyugodtan lányt kérni a megosztásmániásoktól

2015.06.30. 13:50

Az alábbi képeket a Facebookra töltötte fel bizonyos Jen Hurd Bohn. A jószándékú és lelkes amerikai hölgy Párizsban járt a napokban, és 21-én volt fent az Eiffel-tornyon. A posztból az derül ki, hogy ott véletlenül látta meg, hogy egy férfi eljegyez egy nőt, sejthetőleg ők is amerikaiak voltak. Gyorsan lefényképezte őket, hiszen tudjuk, milyen népszerűek manapság a lánykérések!

Fotó: Facebook

Saw this guy propose to this girl on the Eiffel Tower Sunday 6/21/15 wanted to send them the pics but was stuck in line. Help me find them!

Posted by Jen Hurd Bohn on Wednesday, 24 June 2015

El akarta küldeni a párnak a képeket, de nem sikerült, mert túl nagy volt a sor, így aztán most az interneten keresi őket, hogy

helló, itt vannak az eljegyzési fotóitok!

Mi a Buzzfeeden láttuk a hírt, de Amerikában már a tévében is benne volt az eset, de a pár egyelőre nem jelentkezett. Mi sajnos sejtjük, hogy miért.

A férfiak baromi leleményesek tudnak lenni, amikor lánykérést szerveznek, szinte akármit el tudnak intézni, nem ismernek lehetetlent. Ebből a tényből kiindulva talán lehet arra következtetni, hogy ha nem volt ott külön fotós, akkor az talán azért nem volt ott, mert nem akarták, hogy ott legyen.

Egy vadidegen lefényképezi az ön eljegyzését és világszenzációt csinál a fotókból. Ön hogy érzi magát?

  • 1098
    Bosszant, nem vagyok az a típus, aki mindenáron szerepelni akar
  • 256
    Így is jó, úgy is jó
  • 137
    Örülök, hogy ennyi ember hall arról, milyen boldog vagyok

Dehát manapság a jelek szerint nem lehet anélkül lányt kérni, hogy egy vadidegen meg ne álljon fényképezgetni és még büszke is legyen rá.

Jellemző, hogy a sztori kapcsán fel sem merül, hogy valakinek ne az legyen az életcélja, hogy az eljegyzésével bekerüljön a hírekbe, hogy valaki jobban szeretné az intim pillanatokat a fejében megőrizni mint a világgal megosztani.

Simán lehet, hogy a pár egyáltalán nem akart híressé válni, csak egy szép élményt szerettek volna saját maguknak, Bruno Mars-számok és lájkolás nélkül. Ezek szerint ilyet már nem lehet, mindent muszáj bedobni a közösbe, hogy meglegyen a napi meghatódnivaló.

De persze ne legyen igazunk! Simán lehet, hogy a pár holnap reggel jelentkezik, hogy hálásan köszönik a fotókat és nagyon nagyra értékelik, hogy szerepelhettek a híradóban.