Három elképesztő lánykérős videót mutatunk a mai posztban. Az első egy kicsit kilóg a lánykérős videók hosszú sorából, és nem azért, mert a helyszín egy autós McDonald's étterem. Odáig totál rendben van a sztori, hogy a srác az első randi helyszínét választotta ki a lánykérés helyszínéül. Onnan lehet tudni, hogy ez a kapcsolat sok mindent túl fog élni, hogy ha az első randevű egy autós gyorsétteremben volt, és mégis együttmaradtak, akkor nyilván nagyon nagy a szerelem.

A srác annak rendje és módja szerint mindent megszervezett, a lány semmit nem sejtett, az autóban ott volt a rejtett kamera, a csirkemenüben meg ott volt a jegygyűrű. Ez a felvétel attól különleges, hogy a megható kérdésre a lány nemet mond, amitől azonnal végtelenül kínossá válik a jelenet, ahogy ott ülnek tovább az autóban feszengve. Kérdésünk: egy ilyen beégést minek tölt fel a beégetett srác a netre? Rejtély.

Láttunk mi már olyan lánykérést, ahol nemet mondott a csaj, de ez valahogy mindnél durvább annak ellenére, hogy a csaj a videó leírása szerint nem hagyta ott a srácot ezek után sem – egyszerűen csak nagyon nem jött be neki az egész megrendezett jelenet, és vár tovább valami jobbra. Hát mélységesen egyet tudunk vele érteni. Mondjuk reméljük, hogy nem egy olyasmit kíván magának, mint amiben az alábbi videón látható hölgynek volt része.

A fenti kisfilm egy tipikus éneklős-flashmobos lánykérést mutat be. Olyan sok ilyen volt már a világtörténelemben, hogy egy jobbérzésű internetező már önmagában a szám hallattán émelyegni kezd, de ez még mind semmi. Ebben a röplabdameccsel kezdődő minishow-ban annyi a giccs, hogy nehezebb az egészet végignézni, mint a hírességboncolós képösszeállítást. Ha ön se bírja a töményet, azt azért ajánljuk, hogy 2:50 környékén nézzen bele a videóba, okádjon egy diszkrétet és aztán arcát a tenyerébe temetve klikkeljen a stop gombra. Spoiler: ez a csaj igent mondott. Ha kipityeregte magát, nézze meg a harmadik felvételt.

A fenti műsorrészlet az Italia's Got Talent című tehetségkutatóból származik, ahol pár héttel ezelőtt élő adásban volt egy fiúkérés. A szóban forgó két artista közül csak az egyik olasz, ezért kéri meg a fiatalember a műsorvezetőnőt, hogy fordítson. A másik srácról viszont nyelvtudástól függetlenül ordít, hogy mennyire meg van hatódva az egész gesztustól és a szituációtól.

Már csak azért is jogos a sok érzelem ebben az esetben, mert Olaszországban egyelőre szó sincs semmiféle melegházasságról, holott a szintén roppant katolikus spanyolok, franciák már régen, az írek pedig pont nemrég tették túl magukat a kérdésen. Szóval az eljegyzés ugyan egy olasz műsorban volt, magára az esküvőre bizonyára nem Olaszországban fog sor kerülni.