Ez a poszt egy olyan olvasói levél alapján készült, ami erre a viszonylag régi posztra érkezett a múlt éjjel. Nyilván azért csak most találta meg a beküldő, mert szerepelt a linkje egy eheti posztban. Szóval az illető úgy mutatkozott be, hogy

„One Direction rajongó és Larry shipper vagyok”

és valószínűleg először is egy olyan bevezető kell ehhez a poszthoz, ami elmagyarázza, hogy ez mit jelent.

A One Directionről viszonylag sokan hallottak már, a brit X-faktorból indult el ez a fiúcsapat. A tévés vetélkedő előtt nem ismerték egymást, szólóban jelentkeztek mind az öten, a műsorban csináltak belőlük együttest. Évek óta megdöbbentően sikeresek Európában és Amerikában egyaránt, persze elsősorban tizenéves lányok körében. A One Direction öt taggal indult, egyikük nemrég vált ki, de még maradtak négyen. Közülük ez a poszt kettővel foglalkozik, Louis Tomlinsonnal és Harry Stylesszal.

Az ő neveik kombinációját jelenti a fenti bemutatkozásban a Larry, a shipper megnevezés gyökere pedig a relationship, azaz kapcsolat szó. A shipperek olyan rajongók, akik egy bizonyos párkapcsolatra fókuszálnak rajongásuk tárgyán belül. Én a Harry Potter kapcsán hallottam először shipperekről, amikor ugyanis még nem volt meg az utolsó könyv, rengeteg rajongó volt azzal elfoglalva, hogy Ron Herminonéval jöjjön-e össze vagy esetleg Harry és Hermione illik össze jobban. Igen, jól rakta össze: a Larry shipperek azok, akik meg vannak arról győződve, hogy Louis Tomlinson és Harry Styles egy pár.

A fő problem ezzel az egésszel az, hogy a két srác közül egyik sem meleg, vagy legalábbis egyikük sem comingoutolt hivatalosan. Miért vannak mégis ennyien meggyőződve arról, hogy ők ketten mégis járnak? Hát ezt remekül összefoglalja az olvasónktól kapott levél, az állítólagos szerelemre utaló bizonyítékokat pontokba szedtük, tíz jött össze.

1.

Ez az üzenet a Twitteren, amiben Louis Tomlinson még 2011-ben azt írta Harry Stylesnak, hogy „mindig a szívemben” meg „őszintén a tiéd”.

2.

Tényleg elég meggyőzően sok úgynevezett „Larry pillanat” van ebben az alábbi videóban. Azaz olyan kis jelenetek, amikben a két srác testbeszéde vagy elszólásai tényleg túlmutatnak azon, ami egy sima haverságba bele szokott férni. Ez a véleménye az egészről levélírónknak:

Erre azt mondhatnánk, hogy fiúbandában vannak, csak hülyülnek, mint pl. a focisták. De ők nem csak egymás fenekére csapkodva viccelődnek, hanem pl. megsimogatják egymás karját, szóval az egész inkább meghittebb.

Önről és legjobb, azonos nemű haverjáról össze lehetne vágni egy ilyet?

És hát elgondolkodtató ez a videó is, amin az együttes egy másik tagját interjúvolják éppen, de odahallatszik, hogy Harry ezt mondja a háttérben: „Lou, leszophatlak?”

3.

Több mint 10 közös, vagy „egymásra válaszoló” tetkójuk van. Pl. rajtuk van az Oops és Hi feliratú tetkójuk, így ismerkedtek össze, mert egymásnak mentek a férfi mosdóban (X Factor). Szív-tőr, hajó-iránytű-horgony-sellő, kalitka-madarak, kulcs-lakat, 66, I can’t change, It is what it is stb...

4.

A No Control című szám is mintha róluk szólna. Persze felmerül a kérdés, hogy ha tényleg létezne ez a kapcsolat és tényleg titkos lenne, akkor miért írnának róla egy számot. De valóban kísértetiesen illik ez a dalszöveg mindarra, amit a Larry shipperek valóságnak tartanak:

A fandom harcolta ki, hogy a koncerten énekeljék, Louis írta. Egy csomó rádió is leadta a #NoControlDay-en, Amerikában volt egy rádiós, három órán keresztül csak 1D-s számokat játszott, valamint 7x adta le egymás után a No Control c. számot és azt nyilatkozta, nem érdekli, ha kirúgják, ő csak azt játszik, amit a hallgatók akarnak. Bátor.
Ez a Larry igazi himnusza: “Waking up Beside you I’m loaded gun, I can’t contain this anymore, I’m all yours, I got no control, no control, Powerless and I don’t care it’s obvious, I just can’t get enough of you, The pedal’s down, my eyes are closed”

(Magyarul kb.: „Melletted ébredek, csőre vagyok töltve, Nem tudom ezt tovább magamban tartani, Mindenestül a tiéd vagyok, Nem tudom ezt kontrollálni, Nem érdekel, ha nyilvánvaló, Semennyi sem elég belőled, A gáz tövig nyomva, a szemem csukva”)

De nem is ez az egyetlen ilyen One Direction dal, a levélbeküldő még háromból hasonló példát felsorolt.

5.

A Larry shipperek úgy érzik, van egy celeb szövetségesük is, Ed Sheeran énekes:

Ott van még Ed Sheeran is, aki Harry legjobb haverja és egy csomó larrys elszólása van a saját koncertjén.

6.

Csomó énekes, pl. Robbie Williams időről időre tagadni szokta a melegségéről szóló pletykákat. Tényleg érdekes kérdés, hogy pont ez a két srác miért nem teszi ezt, amikor jól tudják, mennyi sztorit szövögetnek a rajongóik ebben a témában (ez az úgynevezett fanfiction):

Harry és Louis soha nem tagadta szóban a Larry-t, ez is nagyon fontos, mindig elterelik a témát a fanfictionökre és azt nyilatkozták, hogy olvastak már Larry fanficet.

7.

Vannak közös ruhadarabok, amiket hordanak (onnan tudjuk, hogy ugyanaz, mert Harry nagyobb Lou-nál, és ami neki pont jó, az a másik srácon már lóg). Harry-nek volt régebben egy papírrepülős nyaklánca, Louis-nak ilyen tetkója van. Azonban Harry már nem viseli, helyette benne van Taylor Swift Style (!!!) című klipjében, micsoda rejtett utalás. Calvin Harrist előre sajnálom, szerintem Taylor már írja is a szakítós dalokat...

8.

Harry gyakran megváltoztatja a dalszövegeket a koncerteken. You helyet Lou-t énekel. She helyett he-t. Valamint mikor interjúkban arra kérik, hogy írja le az álmai nőjét, ő úgy rendszerint úgy kezdi: someone...

9.

A koncerteken is néha ellesnek olyan mozdulatokat a rajongók, amit ennek a titkos kapcsolatnak a megnyilvánulásaként is lehet értelmezni:

Harry felemelt egy Always in my heart @HarryStyles zászlót. Harry a koncerteken nem szokott a lányokhoz szólni, helyette a lányokat elkísérő apukákhoz, srácokhoz, terhes nőkhöz.

10.

És ezek után érvényesül az szabály is, hogy az is gyanús, ami nem gyanús. Egyes teóriák szerint az együttest menedzselő cég, a Modest direkt próbálja lebegtetni ezt az ügyet és tiltja meg a srácoknak a közös coming outot. Lehet, hogy ha 2016-ban lejár a szerződésük és más menedzserük lesz, végre előállnak a farbával, de addig még menni fog a gyanús suskus.

Érdekes, ha tényleg csak jó barátok, akkor Lou miért csak a másik két bandataggal csinál szelfit, és a coca-colás reklámban sem szerepelnek együtt, díjátadókon nem ülhetnek még mindig egymás mellé.

Na ezek után most már kíváncsiak vagyunk az ön véleményére is, klikkeljen egyet a szavazógépbe!

Ön szerint mi a helyzet Louis Tomlinsonnal és Harry Styleszal?