Van egy totál rendszertelenül jelentkező posztsorozatunk, amiben bizarr/meglepő/jópofa internetes társkeresőket mutatunk, a legtöbb esetben – így ma is – egyszerre hármat. És hiába, a három közül ezúttal azt tartottuk címadásra leginkább méltónak, hogy van egy olyan Facebook-csoport, hogy „Bonanzások és Ákos rajongók társkereső oldala”. A csoport zárt, és 151-en vannak benne jelenleg, a többiek nyilván már találtak társat. Ennél a két mondatnál sokkal több nincs ebben a sztoriban, úgyhogy csak mondjuk ki a csoport nevét még egyszer, mert olyan jó kimondani, hogy „Bonanzások és Ákos rajongók társkereső oldala”, ahh, és aztán lapozzunk.

Vagyis még ne lapozzunk, hanem előbb még nézzük meg ezt a csodálatos felvételt.

Na most lapozzunk.

Kettes számú hírünk, hogy van már a Tinderből kutyás verzió is. Az a neve, hogy Tindog, és a működésével kapcsolatban nincs túl sok magyaráznivaló azoknak, akik ismerik a Tindert, mert ez az app is ugyanúgy működik. Az alkalmazás sorra mutogatja a hozzánk legközelebb leledző júzereket, csak persze a Tindogban mindenki kutyás képet tölt fel magáról. Lehet válogatni, hogy ki jön be meg ki nem, és akivel kölcsönös a szimpátia, azzal az app összeköti az embert, és már lehet is szervezni a közös sétáltatást.

És a harmadik érdekesség pontosan innen indul ki, a randiszervezésből. A DoingSomething.com-on ugyanis egy randiötlettel kell az embernek hirdetni magát, nem azzal, hogy hány centi magas vagy hogy hány Coelho-idézetet tud. Aki csajozni/pasizni akar, az találjon ki valami menőséget és tegye ki a hirdetést a DoingSomething.com-ra. Két legyet üt egy csapásra ez a módszer, mert egyrészt csomó mindent elárul az ember érdeklődési köréről, hogy mongol étterembe invitál-e, horgolóklubba vagy esetleg napkeltenézésre a Hármashatárhegyre, másrészt meg ha találtunk egy hasonló érdeklődésű embert, az első randi rögtön meg is van szervezve. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az az, hogy ez a brit kezdeményezés az ön lakóhelyén is annyi felhasználót vonzzon, hogy tényleg legyen mire és kivel elmenni a közelben.