Van egy a posztsorozat a Randiblogban, ahol mindenféle bizarr internetes társkeresőket mutatunk, általában egyszerre hármat (ma is). Még 2010 elején volt, hogy hírt adtunk arról, hogy létezik egy olyan oldal, amelyik mellnagyobbításra gyűjtő nőket hoz össze nagyvonalú férfiakkal. Örömmel jelentjük, hogy az elmúlt csaknem 5 év nem telt hiába: mostanra lett magyar verziója is ennek a fantasztikus ötletnek!

Idézet az ingyenkeblek.hu ismertetőjéből

Érd el a célt

Gyűjtsd össze a szükséges kredit mennyiséget a mellnagyobbító műtétedhez. Időkorlát nincs, csak Rajtad és a Támogatókon múlik, hogy mikor kapod meg új kebleidet. Mivel ez nem sorsolás, nyereményjáték, vagy verseny, így mindenki megszerezheti álmai kebleit, Te is!

A neve ingyenkeblek.hu, és itt Lányok és Támogatók regisztrációit várják sok szeretettel (nagyon szeretik ennél az oldalnál a nagy kezdőbetűket) (de végülis egy olyan oldalnál, ahol a lényeg a nagyobbítás, ez nem is csoda). A mellplasztikára való gyűjtögetés itt valami kreditrendszerben folyik, kíváncsiak lennénk, hogy ki ellenőrzi, hogy az összegyűlt összeget a Lányok tényleg a mellplasztikára fordítják-e. Mindenesetre a Támogatóknak az a biznisz abban, hogy pénzt adnak a kedvenc csajaiknak, hogy cserébe kapnak majd szép képeket a nagyobbításra váró, illetve már megnagyobbított mellekről, plusz az ismertető azt is belengeti, hogy ezen kívül „bármi kialakulhat”, de ennél többet nem írhatnak, mert az már ugye prostitúció lenne.

Másodikként nézzünk egy sokkal komolyabb témát, amivel kapcsolatban kicsit szégyelljük magunkat, hogy ez az oldal az ingyenkeblekkel került egy posztba: a feto.hu ugyanis „a fogyatékkal élők társ és barát kereső oldala” (szerintünk helyesen úgy kell írni, hogy „társ- és barátkereső”, de ez most mindegy). Ha tényleg tudnak működni az ilyen kisebb csoportra szakosított társkeresők, akkor nagyon reméljük, hogy a feto.hu azok közé tartozik, ahol valóban lehet érdemben ismerkedni. Büszkék vagyunk rá, hogy voltak már posztok nálunk arról, hogy a fogyatékkal élők hogyan keresik partnerüket – ha ön még nem olvasta ezeket az olvasói beszámolókat, kattintson ide, érdemes őket elolvasni.

A mai harmadik oldal pedig a bristlr.com, ami követi a közben botrányhőssé vált Grindr által beindított azon trendet, hogy a társkeresők nevének r-re kell végződnie. A Bristlr azonban nem egy telefonos app, hanem egy klasszikus társkereső, ami a leírás szerint szakállas férfiakat hoz össze olyan nőkkel, akik szeretik férfiak szakállát simogatni. Az oldal tavaly ősszel indult, alább meg lehet nézni bemutatkozó videójukat.