Ha ön úgy döntene, hogy nyilvános helyen, bejelentés nélkül, flashmob-stílusban fog összeházasodni a szerelmével, következésképpen bármilyen helyszínt választhatna, mit választana? Valami szép, romantikus helyet a természet lágy ölén? Egy impozáns teret a belvárosban? Esetleg kedvenc énekesnőjének a koncertjét? Vagy egy vidámpark turistákkal zsúfolt díszletét? Alább egy olyan párt nézhet meg, akik az utóbbit választották: Kaliforniában a Disneylandbe mentek be és ott egy robotmadarakkal díszített, Elvarázsolt Tiki Teremnek elnevezett helyen mondták ki az igent.

A pár egyébként Oaklandből utazott a vidámparkba az esküvő kedvéért, vittek magukkal 25 főből álló násznépet, sőt, fotóst is. Mivel ez a terem valami műsor bemutatására szolgál és két előadás között csak 4 percnyi szünet van, az ifjú párnak mindössze ennyi idő állt a rendelkezésére az egész ceremónia lezavarására, miközben a turisták jöttek-mentek körülöttük.

Azt írjuk a címben, hogy drága egy ilyen flashmob-lagzi, pedig olyan szempontból nem drága, hogy sokkal olcsóbb, mint egy, a cég által hivatalosan megszervezett Disneyland-esküvő. A San Francisco Magazine azt írja, hogy ha valaki megrendeli a vidámpark által reklámozott lakodalmi csomagot (hivatalosan csak így lehet összeházasodni Disneylandben), akkor az alsó hangon 12 000 dollár (3,3 millió forint).

Na ehhez képest olcsó volt ez a flashmob-esküvő, de a többi flashmob-esküvőhöz képest viszont elég drága, tekintve, hogy a belépőket mindenképpen ki kellett fizetniük. Mivel az ifjú párral együtt 27-en voltak, és mivel egy jegy 93-99 dollár, így is jóval hétszázezer forint fölött volt csak a jegyek ára. És akkor még nem számítottuk az odautazást, szállást, stb. – mindezt egy négyperces esküvőért, amivel ráadásul azt is kockáztatták, hogy esetleg odajön egy biztonsági őr és elküldi őket.

Ők tudják, ha ők ettől boldogok, miért ne? Az biztos, hogy ennél a borzalomnál akkor már ezerszer jobb egy ilyen disneylandes röplagzi.