Ezúttal a Randiblogba tettük a heti trendet, mert esküvős témát választottunk, hiszen az esküvői szezon kellős közepén vagyunk. Voltak már idén nyáron nemesi lakodalmak és világraszóló celeblagzik is, de ebbe a posztba végülis a futballistákat, illetve az ő menyasszonyaikat szedtük össze. Ki gondolta volna, hogy ennyi focisztár nősült már meg 2015-ben? Máris mutatjuk őket, figyeljen, hogy önnek ki tetszik és kit talál ízléstelennek, mert legalul természetesen lehet szavazni a legszebbre!

José María Callejón

Ezt a spanyol futballistát a Real Madrid és az SSC Napoli szurkolói ismerhetik a legjobban, ugyanis az előbbi csapatban is játszott egy ideig, de nemrég igazolt át Olaszországba. Az esküvőjét természetesen Spanyolországban tartotta még júniusban, egy Torrelodones nevű helyen. Felesége, Marta Ponsati egy elég merészen dekoltált ruhában mondta ki az igent, az ilyen fedetlen vállakat nem nagyon szokták szeretni a konzervatívabb országok templomaiban, dehát úgyis rajta volt a földig érő fátyol. A ruha ezt leszámítva túlzásoktól mentes és viszonylag egyszerű fazonú volt, ha a képre klikkel, jobban is megnézheti!

Pedro Rodrírguez Ledesma

A következő futballista is spanyol, de ő a Barcelonában játszik, és Pedrito néven is ismert. Az ő feleségét Carolina Martinnak hívják, és ő egy fokkal még dekoltáltabb az előző menyasszonynál, viszont szintén van rajta fátyol bőségesen. Érdekes, hogy Martin a mellrákra emlékeztető rózsaszín szalagot viselte a menyasszonyi ruháján, és az is feltűnő, hogy a többség újabban nem simítja hátra a haját ilyen szigorúan a férjhez menéshez, de Carolina Martin igen.

Ivan Rakitić

Pedrito lagzijával egy napon volt a horvát Ivan Rakitić esküvője, aki szintén a Barcelona játékosa, ő azonban nem Barcelonában nősült, hanem Sevillában. Az ő menyasszonya, a fent édesapjával látható Raquel Mauri az egyik legerősebb mellben a posztban látható hat nő közül, a ruha is kiemeli a kebleit, de a póz még inkább, amit Mauri a fotók alapján egész nap peckesen tartott. Az ő ruhája abban különbözik a többiekétől, hogy sellőfazonú, azaz térdig szűk, és aztán jön hirtelen legalul a habos-babos, uszályos rész.

Fernando Llorente

Fernando Llorente megint egy Olaszországban játszó spanyol futballista, ő 2013-ban ment át a Bilbaóból a Juventusba. Az esküvő erejéig azonban visszatért Baszkföldre, San Sebastián városában vette el Maria nevű menyasszonyát. Ők szintén ugyanazon a hétvégén mondták ki az igent, mint az előző két pár, és az esküvőn jelen volt többek között Cesc Fabregas is. Az arával kapcsolatban az egyik legfeltűnőbb, hogy egyáltalán nem menyasszonyos a frizurája, szinte nincs is semmi különös frizurája, csak ki van engedve a haja. Na de a ruhán van mit nézni, egyrészt a felsőrészét apró virágok díszítik, másrészt akkora az uszálya, mint a mesebeli királykisasszonyoké, valamennyire látszik is a fotókon, hogy úgy vitték utána az uszályt a bevonuláskor.

Keylor Navas

Ezeknek a spanyol nyelvterületről származó focistáknak általában iszonyú hosszú a teljes neve (jelen esetben például Keylor Antonio Navas Gamboa), és általában elég bögyös a menyasszonya. Eklatáns példa Andrea Salas, aki a hat közül egyértelműen a legmerészebb menyasszonyi ruhát választotta. Itt is a fehér virágminta dominál, de azért annyira mégse dominál: a ruha felsőrésze többet mutat, mint amennyit takar, még a hasból is villan ki rendesen a minta közül, és ez azért menyasszonyi ruhák tekintetében távolról sem mindennapi. A ruhát és a fátylat ráadásul drágakövek díszítik, ehhez már igazán nem hiányzott volna, hogy a frizurát is cifrázzák, úgyhogy Andrea Salas haja hagyománytisztelő módon össze volt fogva. Férje, a Costa Rica-i Keylor Navas egyébként a Real Madrid kapusa, az esküvő Costa Rica fővárosától nem messze volt egy Santa Ana nevű helyen.

Feliciano López

Kinek a menyasszonya volt a legszebb?

Na, megvan, hogy melyik csapatban futballozik Feliciano Lopez? Be kell vallanunk, hogy tettünk egy kivételt, hogy a heti trendben ezúttal is hat nő lehessen: az öt focista mellé beválogattunk egy teniszezőt is. Feliciano Lopez természetesen nem labdarúgó, hanem teniszező, márciusban 12. helyen volt a világranglistán.

Menyasszonyát Alba Carillónak hívják, foglalkozása modell, és látszik is, hogy némi köze van a divatvilághoz, mert több szempontból is elég extra öltözéket választott magának a nagy napra.

A legfeltűnőbb talán a relatíve szimpla fazon, ez a húszas-harmincas éveket idéző szabású menyasszonyi ruha inkább rejti a testrészeket, mint kiemeli őket. Fokozza a retróhangulatot a virágkoszorú, viszont a copfnál aktuálisabbat/merészebbet nem is tudnánk elképzelni egy menyasszonynak, látott ön már ilyen oldalra dobott lófarokban házasodó nőt? Egyik-másik képen kicsit úgy is néz ki ráadásul, mintha kissé szétzilálódott volna a fonás helyenként. Ha ön szereti a különleges menyasszonyokat, bizonyára Feliciano López feleségére szavaz. Kérjük, klikkeljen a szavazódobozban!