Sarolt sztorija és a Randiblog nógatása adta meg a végső lökést, hogy leírjam 3 évvel ezelőtt véget ért kapcsolatom tanulságos történetét. A szereplői: a srác nem szép, de nagyon lelkes, kellően érzékeny és ambiciózus fiatal informatikus srác, egy cég társtulaja, amolyan „jó parti”, csak gyerekszülésre alkalmas nők számára ideális választás. Vagyok én, 90-60-90, az a „megáll a levegő” típus. Na ezt sikerült kiradírozni a történetnek hála” – még szerencse, hogy minden posztban nógatjuk az olvasókat, hogy írják meg a saját történetüket, mert Krisztináé tényleg a legérdekesebbek közé tartozik.

Krisztinát természetesen igazából nem így hívják, de a lényeg úgyse ez, hanem az, hogy hogyan alakult az a kapcsolata, aminek a vége a jelek szerint nagyon megviselte. Nem is csoda, hiszen a villámcsapás, vagy ahogy ő fogalmaz, szartornádó, tényleg derült égből érkezett. Krisztina levonta a tanulságot – egyetért a következtetéseivel? Önnel is történt már ilyen? Kérjük, írjon ön is, ha már egyszer végigment ön is egy ilyen tortúrán, legalább egy jó Randiblog-poszt jöjjön ki a dologból! A Randiblog e-mailcímére várjuk beszámolóját.

Kezdem az elején. 5 évvel ezelőtt járni kezdtünk. Egyetem mellett esténként vendéglátóztam, a srác a munkahelyemtől 2 utcára lakott, így nagyjából 2 hét után landoltam is nála. Az első év szuper volt, izzott a szerelem, jó volt a szex, működtek az érzelmek, nagy beszélgetések, közös programok. Ő elhalmozott mindennel, leste a kívánságaimat, mindig tudta, mire van szükségem, mire vágyok. Hiperintelligens volt és az érzelmek nyelvét is beszélte. És persze kellően jól is keresett ahhoz, hogy egyik ámulatból ejtsen a másikba. Több százezres bicikli, kamera, iPhone, frey wille, nyaralás Thaiföldön...

Egy éve voltunk együtt, mikor elkezdett sokat inni. Addig együtt jártunk bulizni, de akkor már hetek óta szétcsapta magát, hajnalban esett haza. Egyik ilyen este én éppen a másnapi nyelvvizsgám miatt paráztam, mikor ő beállított sakál részegen. Valahogy felvonszolta magát a galérárira, én pedig a stressztől és a méregtől álmatlanul hemperegtem. 3 órával később, amikor már sem a tévére, sem az angry birdsözésre nem bírtam elaludni, unottan csesztetni kezdtem a mobilját. Facebook, appok, SMS-ek...Tudtam, hogy nem találok semmit, meg sem fordult a fejemben ilyesmi. Egyszer csak jött egy email, én meg véletlenül ráklikkoltam. És akkor jött a szartornádó.

Már decemberben (januárban volt az egzotikus thai utunk) összeszedte a titkárnőt. A 15 fős cégnél. Akivel már a volt menyasszonya idején – aki ma az egyik legjobb barátnőm – is kavart. Aki x éve férjnél volt. Aki még arra a csávóra is rámászott a közös munkahelyen, akinek 2 kisgyereke volt. Na vele.

Szóval a titkárnővel már volt némi liezon korábban is, de gyerek csak akkor lett a dologból, amikor én áldásomat adtam végül, de ne szaladjunk így előre.

Szóval aznap hajnalban kaptam egy agyérgörcsöt, elmentem zuhanyozni, majd be nyelvvizsgázni. Már a padban ülve küldtem el a görénynek az SMS-t: 1 óra, Vén Diák. Becsületemre legyen mondva, hogy 2 ponttal húztak meg. 1-től uszkve 4 órán át jelenetezés: ordítozás, sírás, könyörgés és nagy ígéretek, ciklikus ismétlésben. Szakítás úgy 4 napra, majd újrakezdés.

Na ezt nem kellett volna. Soha többé nem volt esélyünk. Én persze ezt nem tudtam. Azt hittem, menni fog és képes vagyok megbocsájtani és felejteni. Ma már tudom, hogy nem. A legtöbb barátom, a családom és azok, akik ismertek, mindig azt mondták, hogy csak a pénz miatt tartottam ki. Sosem érdekelt, sem előtte, sem azóta, hogy kinek mennyi pénze van. Szerelmes voltam. És csak ez érdekelt.

Újabb egy év következett, zanzásítva: vett egy lakást, ahova közel háromnegyed évvel később be is költöztünk. A felújítás a nulláról ment és baromira elhúzódott egy családi dráma miatt. Itt már én sem voltam jófej, de a sztorihoz hozzá tartozik, hogy nem küldte el a csajt, titkolózott és úgy ment el csapatépítőre, hogy az indulás napjáig azt hazudta, hogy a titkárnő nem megy. Senkinek ne legyenek kétségei a csapatépítő fogalma felől: iszunk és aztán még többet iszunk, majd mindenki azzal alszik, akit talál. Ez ott már csak így megy – mellékzönge: a legjobb munkatársa és kamaszkori haverja a szakításunk előestéjén látta elérkezettnek, hogy a felesége szeme láttára lesmároljon. C'est la vie.

Az összeköltözés után az új, frissen felújított lakásban kb. annyira maradt időm, hogy kipakoljak, kitakarítsak és otthonossá tegyem a lakást, mert 1 hónap ottlakás után önszántamból hazaköltöztem anyámhoz, akkor ugyanis már kb. 2 hónapja nem feküdt le velem. At all. Semmi.

Kb. 2 hónap telt el így. Naponta beszéltünk, hetente találkoztunk, mindent elmondott, csak arról nem beszélt, hogy mit akar. Azt mondta, ő sem tudja. Akkor persze egy ideje megint volt a titkárnő, de ezt nem ismerte be. Még akkor sem, amikor a női agyam már tudat alatt biztos volt benne és egy beszélgetés alkalmával ezt meg is mondtam. Annyit kértem, ha így van, ismerje be. Sírt, összefolyt a taknya-nyálka, de utolsó erejéig tagadott. Nekem kezdődött az egyetem, és mivel a fele cuccom még mindig ott volt, így kértem, hogy döntse el, mi legyen. Azt mondta költözzek vissza. 5 nappal később egyik reggel előbb ébredtem. Óra még nem volt felszerelve, a telefon az asztalon, megnyomtam. Ott volt az olvasatlan üzenet +3620 valamivel, hogy „Én is nagyon szeretlek”.

Írhatnám, hogy direkt csináltam, de nem. Nem hittem volna, hogy megtörténhet még egyszer. Szeptember elseje volt és én még aznap elcuccoltam. Akkor mondtam meg neki, hogy vegye feleségül. Sírt és büdös kurvának nevezte a nőt, ahogy addig is számtalanszor. Elmondta, hogy nem szereti és nem is szerette.

Még másfél hónapig naponta hívogatott, mindent elmesélt. Amikor rákérdeztem, hogy együtt vannak-e, tagadta, de velem sem akarta újrakezdeni. Október közepén megmondtam, hogy ne hívjon, ne írjon többet. Rá öt napra megtudtam a közös barátunktól, hogy még azon a hétvégén megjelent a csajjal náluk. Ma van egy gyerekük.

Tanulság gyerekek: nincs újrakezdés megcsalás után. A bizonytalan, önbizalomhiányos férfiak olyan nőt keresnek, aki elfogadja őket. Ha évekig és többször megcsal, folytatni fogja. Valamint – és ez a legfontosabb – nagyon fel kell készülni arra, hogy a másik esetleg gyenge jellem, ami nem derül ki időben, ezért legyetek alaposak! Zárszóként: ellenőrizd a mobilját, ha úgy érzed, szükséges. A nők megérzik az ilyesmit!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.