A távkapcsolatok egyre gyakoribbak, a mai posztban is mutatunk egyet. A képeken látható Molnár Zsanett orvos-fizikus hallgató, és ő összejött egy olasz, Pisában élő férfival. A lakhelyük közötti mintegy 800 km-es távolság ugyan elválasztja őket, de közös bennük, hogy a férfi is fizikus, méghozzá biofizikus.

És még valami összeköti ezt a szerelmespárt: a fapados repülőjáratok. Pasquale Bianco ugyanis már két éve szinte minden hétvégén Budapestre repül, hogy kedvesével lehessen. Na mi ez, ha nem az igaz szerelem biztos jele?

Így aztán most már házasság lesz a távkapcsolatból, és a pár egy levéllel fordult a Budapest Airporthoz, kérve, hogy augusztus végi esküvőjükhöz hadd tartsák meg a fotózást a reptéren, illetve a Ryanair egyik gépén, hiszen Bianco ezzel a légitársasággal röpköd fel és alá heti rendszerességgel most már évek óta.

A teljes történetért kattintson át a Budapest Airport honlapjára, de az sajnos nem derül ki belőle, hogy az olasz-magyar pár tervezi-e már az összeköltözést, és ha igen, melyik országban. A mi tippünk Olaszország lenne, de persze simán lehet, hogy tévednénk, és persze a XXI. században már egyáltalán nem is kötelező összeházasodni ilyenkor. Ami biztos, az viszont az, hogy sok boldogságot kívánunk nekik!