Gyorsan olvassa ezt a sztorit, amíg még lehet benne hinni, hogy tényleg igaz. Egyrész azért gyanakodunk ennyire, mert ugye mindig gyanakodni kell, másrészt pedig azért, mert a Facebook-oldal, ahonnan az egész történet kiindult, idő közben törlődött. De persze a lényeg közben átmentődött végtelen számú más helyre, többek között a Youtube-ra és főleg az ausztrál lapok oldalaira: a főszereplő ugyanis egy francia lány, aki egy ausztrál férfit keres. Még meg nem született gyermeke apját.

A fenti videó eredetileg a Facebookról származik, és a feltöltő lány a Natalie Amyot nevet tüntette fel. Azt meséli el a felvételen, hogy Ausztráliában nyaralt nemrég egy Mooloolaba nevű helyen, ahol az utolsó este összeismerkedett egy helyi sráccal egy szórakozóhelyen.

Annyira megtalálták az összhangot hirtelen, hogy éjszaka az ágyban kötöttek ki. A videón látható lány ragaszkodik hozzá, hogy ez számára szerelem volt első látásra, de ettől függetlenül kénytelenek vagyunkaz egyéjszakás kalandok közé sorolni ezt a románcot, tekintettel arra, hogy Amyot gépe másnap indult is vissza Párizsba, szóval ők ketten azóta se találkoztak.

A számcsere állítólag ugyan megvolt, de a lány hazafelé menet elvesztette a telefonját, úgyhogy nem tud kapcsolatba lépni a fiúval, akinek pedig lenne egy fontos híre így a találka után csaknem két hónappal: terhes.

A francia hölgy ezért most visszautazott Ausztráliába és egy Facebook-oldalt is létrehozott (majd törölt) a srác felkutatására, aki kb. 180 centi magas, szőke-kékszemű és le volt sülve. Hát ennyi alapján tényleg nem lesz egyszerű megtalálni, de amekkora figyelmet kapott ez a videó hirtelen, elvileg előfordulhat, hogy a Facebook-oldalt azért törölték, mert már meg is lett a srác.

A lány azt mondja, azért is keresi a srácot, mert nincs saját családja, és ezzel mondjuk a fiatalembernek valószínűleg nem (lesz) könnyű szembesülni, mert ő valószínűleg csak egy egyéjszakás kalandot akart, erre most azzal jön a csaj, hogy lesz egy gyereke és családot is szeretne. Szóval nem egyszerű eldönteni, hogy ez az egész igaz-e, de ha igen, akkor ez a bizonyos jóképű ausztrál csávó valószínűleg azt kívánja, hogy bár ne lenne az.

FRISSÍTÉS: a gyanúnk egy nap után beigazolódott, tényleg kamu az egész. A videón látható hölgy egy színésznő és a Mooloolabának akart egy kis hírverést csinálni az akcióval. Nyilván az akció nyomán már ön is megvette a repülőjegyét Ausztráliába és lefoglalta a szállását Mooloolabában.