Hozzáfűznivaló és történetek illetve személyes tapasztalatok a „Párom önként mondta, hogy hajlandó rajtam szorgoskodni” c. olvasói levélhez. Írásomat a legjobban ez a cím tudja jellemezni: A szexualitás szabad szárnyain” – elnézést kérünk Jeromostól, mert végül a javasolt helyett egy másik címet választottunk ennek a posztnak. A posztban, amire reagál, egy Zakariás álnevű olvasónk arról ír, a barátnője javaslatára kipróbálták a prosztatamasszázst, ami Zakariásnak megtetszett, ettől viszont a barátnője kiborult. Ha Jeromos után ön is hozzászólna a témához, ne fogja vissza magát, a Randiblog e-mailcímére várjuk az ön levelét is!

Korunk fejlődésével és előrehaladtával a szexualitásban is új kapuk jelennek meg. Anno új dolog volt az okostelefon, most új dolog a férfiak anális kényeztetése egy heteroszexuális párkapcsolaton belül.

Egy hónapja brit tudósok készítettek egy felmérést, melyben a brit fiatalok 49 százaléka állítja magáról, hogy nem kizárólagosan heteroszexuális, amely arra utal, hogy a szexuális rugalmasság, illetve a biszexualitás körükben sokkal jellemzőbb.

A szexualitás szabad világában szárnyalva kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat, legperverzebb gondolatainkat, akár egy megfelelő partnerrel, akár egy témában jártas személlyel akiben megbízunk. A fő dolog a bizalom. Kísérletezni, bizalmat táplálni, de nem első sorban lassan haladni. Nem tudom, hogy Zakariás levelében leírtak mennyi idő alatt zajlottak le, de lehet, hogy a párjának hirtelen fellángolás volt partnerének anális izgatása. Lehet, hogy hamarosan leereszkedett a köd?

Emberünk azt is írta, hogy „hetero-félbiszex” lett a párja mellett. Nem gondolom, hogy van ilyen, viszont egy valamiben biztos vagyok. Ha nem ijed meg egy meleg kapcsolattól, szextől akkor hajrá. Senki se fogja visszatartani.

Azt gondolom, és személyes véleményem is, hogy a mai világban nagyon ritka a csak hetero-, illetve homoszexuális ember. A biszexualitás és a „más” vizekre evezés sok embert izgat. És ez nem szégyen. Csak fel kell ismerni és elfogadni. Nincs értelme küzdeni a vágyaink ellen. (Természetesen csak akkor, ha azok pszichológiailag „egészségesek”.)

Lássunk egy-két példát.

Kezdeném is saját magammal. (Férfi vagyok.) Nem vallom magam se melegnek, se biszexuálisnak, se heterónak. Testi kielégülést elérhetek egy nővel folytatott szexuális kapcsolat során, azonban a testi és lelki kielégülést csak egy férfitól tudom megkapni. Igen, lehet érzelmek nélkül dugni. De az, mint írtam, dugás marad, míg a saját nememmel szeretkezést élhetek át. A különbség számottevő.

Egy nagyon jó barátomnak nem okozott akadályt az a barátnőszerzésben, hogy 3 hónapig együtt voltunk. Nos ez jelenti – szerintem – a szexuális rugalmasságot.

Egy csoportos kiruccanás alkalmával szűk ismerősi körömben is volt leszbikus szex, két férfi egy nő felállás. És még sok minden. A gátlásait mindenki otthon hagyta, vágyaikat és ösztöneiket azonban elhozták.

Akár rejtett vágyaikat is. Egy barátom csak addig maradt „tősgyökeres heteró”, míg ki nem elégítettem orálisan. Mondhatni, hogy felszabadítottam benne a szexuális rugalmasságot.

Szó ami szó! Négyzetgyököt és tanulságot levonva: Senki se rejtse el vágyait, ne szégyellje őket, próbálja azokat kiélni azokat biztonságban és szeresse az embereket. Mindenhogy. Kiélni és kiélni hagyni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.