Több éves randizási kiképzés után én már nem hittem, hogy meg tudnak lepni, és őszintén segítene, ha bedobhatnánk az éterbe ezt az érthetetlen ügyet...” Mi pedig több éves Randiblog-szerkesztés után gondoljuk néha azt, hogy minket olvasói levéllel már nem lehet meglepni, de közben meg mindig jönnek újak és újak, amik megdöbbentően érdekesek, és Petráé sem kivétel. Úgyhogy most be is dobjuk az éterbe ennek a valóban érthetetlenül viselkedő férfinak a történetét – ön mit szól hozzá? Ha van önnek is hasonló sztorija, írjon ön is, lepjen meg minket ön is! A Randiblog e-mailcímére várjuk az ön történetét.

Én egy őszinte, jófej, szórakoztató, 27 éves lány vagyok, utálom a mellébeszélést és az őszintétlenséget. Emellett már-már betegesen toleráns vagyok, sem bőrszín, sem családi állapot, semmi nem akadályoz abban, hogy egy esélyt adjak mindenkinek.

Így sikerült lehalászni a múltkori elmebeteg lelki sérültet is egy 42 éves, elvált férfi személyében. Applikáción ismerkedtünk meg, beszélgettünk, jól kijöttünk egymással. Gondoltam, a válás nem baj, az exével barátok, van egy kislánya is, milyen intelligensen intézhették, szuper. Egy héten át már-már túl kedves volt cseten keresztül, folyton olyan kapcsolatra mutató dolgokat mondott, amiket én finoman tompítani próbáltam, mert túlzásnak éreztem.

Képeket küldözgetett magáról (szám szerint 15-öt), a lányáról (jó ez már tényleg furcsa volt), a kávéról, mindenről. Gyakorlatilag 0-24-es online életet éltünk. Közben kaptam az „ez egy jel”, „összeillünk”, blablabla hülyeségeket.

Elmentünk randizni. Öt és fél órán át együtt voltunk, ragyogó szemekkel nézett rám, 2 órán át csókolóztunk, nedvesedés, merevedés érzékelhetően megvolt, kézen fogva sétáltunk, még a taxiban hazafelé is folyamatosan kommunikáltunk.

Elhívott másnapra is. Aztán másnap délután lemondta egy sürgős munkára hivatkozva. Semmi baj, következő nap reggel mire beértem a munkába, rám írt (!) csetben (!) egy Ctrl+C Ctrl+V szöveget, hogy fantasztikus lány vagy, de nem akarom folytatni a kapcsolatot, mert nem tudom megadni neked azt a figyelmet, amit megérdemelsz.

Jó kis ice bucket challenge reggel kilenckor, mondtam is neki, hogy ez totál bullshit, azt hittem, őszintén beszélünk, és ha már így kell intéznie ezt, akkor legalább hadd lássak tisztán. Erre a következő előre megírt válasz, túl fiatal vagy hozzám.

Innentől kezdve nem válaszolt a kérdésemre és eltűnt a balfenéken. Rémisztően pszichopata hangulata volt az egésznek, teljesen leforrázott. Egyik nap még totál idill harmónia és jövőtervezés aztán bumm houdini-mód. Miért, miért, miért csinálják ezt?! Ha még nincs túl a válásán és megerősítés kell neki, akkor miért hazudik egy olyan jövőt, ami sose fog megtörténni? Miért nem képes őszintén megmondani az igazat? Miért egy üzenetben csinálja, ami után semmit nem reagál? Miért nem mondja meg idejében, hogy nem akar kapcsolatot? Vagy kapuzárási pánik?

Nekem még nem volt tapasztalatom ilyen vén rókákkal, de a pszichés defektusok mindenképpen új horizontjába sikerült bepillantanom… És még csak meg sem dugott, a jelek szerint még ez sem magyarázat... Azt sem szeretem, ha feleslegesen szopatnak, miközben én nem erőltettem ezt a holtomiglan hangulatot, amit ő teremtett meg. Hogy lehetséges, hogy a randin ebből semmi nem látszott? Ha valakinek van ötlete, hajrá...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.