Idén nyár végén elég nagy port kavart egy olyan sztori, amiben egy lány a Facebookon keresett egy srácot, akivel egy szórakozóhelyen összejöttek. Arról a történetről kiderült, hogy meg volt rendezve az egész, és az alábbi esetnek ugyanez a kezdete, szóval simán lehet, hogy itt is valami ilyesmiről van szó. Bár az érintett srácnak azért nem lesz könnyű kimagyarázni, hogy az alábbi lánynak akkor honnan vannak róla fotói.

Szóval van egy Pippa McKinney nevű lány, aki a hétvégén Manchesterben bulizott, aminek a hevében összejött egy sráccal. A közös képet és a sztorit ő maga tette fel a netre azzal a szöveggel, hogy:

Találkoztam ezzel a sráccal tegnap éjjel, elképesztően jól néz ki, rosszul írtam le a számát, de szeretnék vele megint találkozni. Whythenshaw-ban lakik és Mattnek hívják, tud valaki segíteni?

Na a posztot felkapták a facebookos júzerek és olyan iramban terjedt, hogy hamarosan el is jutott többek között a Manchester Evening Newshoz, meg egy bizonyos Emilyhez. Ő rögtön felismerte ezt a bizonyos Mattet, mivel Mattnek igazából ő a barátnője.

Szóval eddig úgy tűnik, hogy az történt, hogy ez a srác a barátnője nélkül bulizott, flörtölt egyet egy arra vetődő lánnyal, aztán nyilván direkt rossz telefonszámot adott meg, hiszen párkapcsolatot nem akarhatott ettől a Pippa McKinney-től.

Csakhogy a lánynak jobban bejött a srác a kelleténél, és Facebook-vihart kavart az eset körül, amit aztán az újságok is felkaptak. Elég kellemetlen ez így a srácnak, meg persze a barátnőjének is, bár Pippa McKinney azt írta később, hogy természetesen fogalma nem volt arról, hogy Mattnek már van barátnője, és hogy beszélt ezzel az Emilyvel és nagyon sajnálja, és az ő pártján áll most már, merthogy a csajok tartsanak össze.

A legutóbbi hír az ügyben az, hogy ez a Matt válaszul vádaskodni kezdett, bár sajnos elég homályosan:

Ez most már egyáltalán nem vicces, megpróbáltam csendben maradni, de asszem most már itt az ideje, hogy az emberek az én oldalamról is meghallgassák a történetet... Az igazságot! Hányszor variáltak már ezen a sztorin?! Hazug, hírnévhajhász, nagyon fura kis csaj! Ez az egész egy hatalmas beugratás! Folyt. köv.!

Hát ezek után kíváncsian várjuk, hogy mi lehet a folytatás, ugyanis Pippa McKinney előállt egy olyan fotóval is, amin ő és Matt csókolóznak. Ezt a képet a Telegraphnál csodálhatja meg – úgy tűnik, ez a Matt hiába vagdalkozik, csúnyán lebukott.