Egy elég bizarr hírt kapott fel az internet Campania régió egyik helyi újságjának weboldaláról. A Nápolytól kb. 30 km-re fekvő Scafatiban az történt, hogy egy 84 éves néni elvitte az ügyvéd elé a férjét, aki 88 éves, mondván, hogy azonnal beadja a válókeresetet, mert nem mehetnek így tovább a dolgok.

Ügyvéd úr, el akarok válni a férjemtől. És a válásért ő a hibás, mivel szexuálisan elhanyagol engem, és nem teljesíti házastársi kötelezettségét.

A beszámolóból az is kiderül, hogy mennyi az annyi: a néni azt kevesli, hogy havonta csak kétszer van szex. Az asszony egykor tanárnő volt, de már nyugdíjas, és ez a harmadik házassága, előző két férje elhunyt. (Lehet, hogy ők se bírták a tempót.)

Az ügyvéd békítéssel próbálkozott, és megpróbálta meggyőzni a nénit, hogy életkorukra tekintettel talán próbálják meg más foglalatosságokkal elütni az időt. A B.G. monogrammal megjelölt asszony azonban azt mondta, hogy neki nincsenek gyerekei és így unokái sem, úgyhogy nem tudja mivel elfoglalni magát, és nem is akar lemondani a szenvedélyről.

Plusz a végén hozzátette, hogy azért szánta el magát erre a drasztikus lépésre, mármint arra, hogy ügyvéddel és válással fenyegetőzik, mert a férje, S.R. hátha így rááll arra, hogy kipróbálja a Viagrát. A bácsi azonban szívelégtelensége miatt nem szedheti a potencianövelő szert, mert fennállna az infarktus veszélye, viszont a neje meg van róla győződve, hogy urának csak néha van egy kis szívdobogása, amellé nyugodtan jöhetne a Viagra. A férj azonban nem kockáztat, úgyhogy a több szexből nem lesz semmi, de egyelőre úgy néz ki, a válásból se.

A néni azonban kerek perec megmondta, hogy akkor ő szeretőt fog tartani, a bácsi pedig azzal intézte el a témát, hogy ő már jobban szeret golyózni a barátaival. Amiről nekünk azonnal Orlando Bloom és Laird Hamilton jutott eszünkbe. Ezek szerint már ők is csak havi kétszer szexelnek?