Elnézést a beugratós címért, de még így is önmérsékletet tanúsítottam ahhoz képest, hogy majdnem amellett döntöttem, hogy „Videóz, mint a lakodalmas kutya” legyen ennek a posztnak a címe. Bocsánat, de mentségemre legyen mondva, hogy az ifjú pár is azzal viccel, hogy milyen sokáig piszmogott az operatőr a vágással. Tiszta víz a pohárba: arról van szó, hogy az alábbi esküvői videót egy husky készítette, Ryder. Itt van róla egy fotó.

A photo posted by addie (@addelyse) on

És itt van maga a videó, ami úgy készült, hogy Ryderre rászereltek egy kamerát, és hagyták, hogy körbeszaladgálja ezt a 2014. november 2-án, az USA-ban, a hegyekben, gyönyörű havas környezetben megtartott esküvőt.

Igen, már több, mint egy év eltelt az esküvő óta, de a leírás szerint Ryder csak mostanra készült el a vágással, viszont megérte várni, mert lassan a hárommillión is túl van a nézettség. Mondjuk romantika, kutya, gyerekek, szép tájak, tényleg minden van ebben, jön majd még ehhez pár millió valószínűleg.

Hivatásos fotós is felbukkan egyszer a videón, szóval természetesen az esküvőről azért más felvétel is készült azon kívül, amit Ryder alkotott. De úgy néz ki, ez lett a legérdekesebb.