Teljesen rendszertelenül jelentkezünk néha egy-egy poszttal, amiben 3 fura/különleges/újszerű társkeresőt mutatunk be. Legutóbb például a szalonnakedvelők társkeresőjét is említettük, hát ma egy olyan kezdeményezéssel kezdjük, aminek mintha több értelme lenne a szalonnázásnál, bár úgy tűnik, itt még nem jött össze olyan számú felhasználó, hogy igazán beindulhatott volna az oldal.

A nincskivel.hu-ról van szó, ahol nem úgy általában lehet partnert keresni, hanem egy konkrét tevékenységhez. A nem túl nagy számú jelenleg élő hirdetés közül a kedvencünket a címben idézzük, valaki azt mondja, hogy:

Szeretnék igazi tollból készült tollaslabdával tollasozni.

Őrület.

Szóval két dolgot lehet csinálni ezen az oldalon. Egyrészt feltölteni, hogy ön mihez keres partnert, másrészt nézni, hogy a már meghirdetett dolgok közül melyikbe csatlakozna be szívesen. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.

A második társkereső annyiban eléggé meglepő, hogy a napokban indult csak és máris annyian akarnak csatlakozni, hogy az oldal egy bocsánatkéréssel indul, hogy néha akadozik a szolgáltatás a rengeteg júzertől. Az a neve, hogy MouseMingle.com, és a Mouse alatt konkrétan Miki és Minnie egeret kell érteni, ez ugyanis a Disney-rajongók társkeresője.

Az oldalt érdekes módon nem maga a Disney-cég üzemelteti, bár ettől valószínűleg csak jobb is, arra viszont kíváncsiak lennénk, hogy hány olyan heteroszexuális férfi létezik a világon, aki Disney-rajongónak vallja magát. Esetleg most, hogy már a Csillagok háborúja is a Disney-hez tartozik, talán sikerül egy-két pasit is bevonzani, pár mondjuk mi az ide regisztráló férfiak helyében tartanánk egy kicsit attól, hogy az itteni nők java része mesebeli princessznek képzeli magát. De hátha nem ez a helyzet.

És egy teljesen más világot céloz be a SingleMuslim.com, ami a szlogenjének szó szerinti nyersfordítása szerint a világ vezető muzulmán összeismertető-ügynöksége. Ezt az oldalt muzulmánok működtetik a világ bármely pontján élő muzulmánoknak, és már rég túl vannak az egymilliomodik felhasználón. Az alábbi videójuk a legfrissebb, ebben egy New York-i születésű nő mondja el, hogy ő ezen az oldalon találta meg a lelki társát.