Ha véletlenül nem látta volna, tegnap egy olyan művésznőt mutattunk, aki szakításkor elhangzott mondatokból süt sütiket. Kértük olvasóinkat, hogy küldjenek be ilyen mondatot a Randiblognak, és már a címben idézzük a legjobbat:

Nem tudom, hogy szeretlek-e, de hogy nem, az biztos

Ennyi volt csak a névtelen levélben, amit erre a posztra kaptunk, meg annyi, hogy „Így”. Mármint hogy így szakított vele a szerelme – hát érthető, hogy nem tudja feledni ezt a mondatot.

De mondatokon kívül tárgyak is visszamaradnak egy-egy volt barát/barátnő után, ezeket a tárgyakat pedig már 2003 óta gyűjti két horvát művész, Olinka Vištica és Dražen Grubišić. Az ötletük akkora siker, hogy 2010-ben állandó múzeum lett a gyűjteményből, és most az LAist.com arról tudósít, hogy gyakorlatilag franchise lesz a dologból, mert nyitnak hasonló kiállítást Los Angelesben is.

A Museum of Broken Relationships (kb. Széttört Szerelmek Múzeuma) számára bárki adakozhat bármit, ami az exétől maradt vissza, csak mondja el a rövid történetét a szakításnak. A kedvencünk az alábbi kiállítási tárgy, amit egy nő bocsátott a gyűjtemény rendelkezésére.

A photo posted by @brokenshipsla on

A hölgy azt mondta, hogy ezek gipszmellek, és a volt férje egyszer azt kérte a nőtől, hogy viselje őket szex közben. Nem túl meglepő, hogy a szakítás után már nincs ezekre szüksége, az viszont biztos, hogy ezt nehéz lesz überelni a májusban nyíló kiállításon.