Borzasztó érdekes összeállítást találtunk a hasznos tippekből soha ki nem fogyó Daily Mailnél, bizonyos Lara Asprey-t kérdezték arról, hogyan randiznak az igazán dúsgazdag férfiak. Ebben a témában ez a 33 éves brit nő azért van nagyon otthon, mert ez a munkája: társkereső szolgáltatást működtet, ahol jellemzően milliomos (vagyis forintban nyilván inkább milliárdos) férfiakat párosít össze feleségnekvaló nőkkel.

Ennek az állásnak régen elég rossz híre volt és kerítőnőnek is nevezték a hasonló szolgáltatásokat kínálókat, de ez manapság szerencsére már nincs így, ezért aztán Asprey simán elmesélheti a világnak munkája legapróbb részleteit is. Persze anélkül, hogy megnevezné, hogy pontosan kik is a kliensei.

A konkrét randitippeket a poszt legalján olvashatják a türelmetlenek, de annyit azért még előrebocsátanánk, hogy Asprey arra alapozza a tapasztalatait, hogy évek óta repül a világ körül, hogy a leggazdagabb milliomosoknak párt találjon. Kliensei általában a negyvenen, sőt, az ötvenen is túl vannak, viszont annyi a pénzük, hogy simán belefér nekik, hogy magánrepülőn Asprey-ért küldenek, aki tízezer font (csaknem négymillió forint) belépti díjért először tanácsot ad nekik, aztán felkutat egy olyan nőt, aki megfelel a kívánalmaknak.

Persze a kívánalmak ott kezdődnek ezen a szinten is, hogy fiatal legyen, szép és nagymellű, de Asprey azt mondja, ha pontosan olyan nőt hajt fel ezeknek a férfiaknak, amilyet ők álmaikban elképzelnek, akkor egy-két randi, vagy rövidebb kapcsolat után kiderül, hogy kapcsolatként az ilyen viszonyok nem tudnak működni – márpedig rengeteg olyan milliárdos van, aki normális kapcsolatra vágyik. Sokan pontosan egy intelligens negyvenes nővel találják meg a boldogságot, nem egy huszonéves szőke bombázó mellett.

Szóval Asprey ragaszkodik ahhoz, hogy nem igaz, hogy nincs egyetlen normális pasi se a világon, mert igenis van egy csomó egyedülálló, szimpatikus és méghozzá velőtrázóan gazdag férfi, csak nem könnyű őket megtalálni. Ez többek között azért is van, mert az ilyen pozícióban levő topmenedzserek nem engedhetik meg maguknak, hogy csak úgy felmennek a Tinderre vagy valami netes társkeresőre – pont ezért van szükség egy profi társközvetítőre.

Arra is van tippje Asprey-nek, hogy hol lehet összetalálkozni ezekkel a férfiakkal a való életben, de főleg arra, hogy ha összejött a randi, akkor hogyan viselkedjen a nő. Szerintünk átlagos anyagi helyzetű férfival való randikon is megfontolandó ezek közül néhány. Nézzük.

  1. Igényesnek kell lenni, de nem szabad túlzásba esni a kozmetikai beavatkozásokkal. Egy igényes, gazdag férfi nem olyan nőt akar, akiről ordít, hogy csak a pasik pénzére utazik. A legjobbat kell adni önmagunkból.
  2. Nem szabad túl sokat kérdezősködni. Egy csomó nő abba a hibába esik, hogy túl sok kérdést feltesz a férfi anyagi helyzetéről, hogy megtudja, pontosan mennyi pénze is van. Na ez nagyon nem jön be a pasiknak, akik általában ennél kicsit kifinomultabb, visszafogottabb nőre vágynak.
  3. A nő ne a pénzre utazzon, hanem legyenek saját, konkrét céljai, amiket önállóan el akar élni.
  4. Szerénynek kell lenni, nem szabad nagyzolni, főleg nem olyan férfiak oldalán, akik a nulláról küzdötték fel magukat és nagyon gyakorlatiasak maradtak.
  5. Az ilyen típusú férfiak gyakran örülnek, ha valakit egyáltalán nem érdekel a pénz, de ezt nem szabad megjátszani – úgyis rájönnek.
  6. Ha egy nő férfit akar, ne tunyuljon. El kell járni a megfelelő helyekre: puccosabb bárokba, éttermekbe, galériákba, méghozzá egyedül. Csak itt lehet összetalálkozni ugyanis a megfelelő férfiakkal, akik nyilván akkor fognak szóba állni egy-egy nővel, ha látják, hogy egyedül van.
  7. Egy nő nőiesen tartsa magát: egyenes hát, felszegett fej, kihúzott hát, behúzott has, csípők előre.
  8. Az első két randin mindenképpen a férfi fizessen, de azért a nő adja jelét annak, hogy nem várja el, hogy fizessenek helyette. Érzékeltesse, hogy jól esik neki, ha kényezteti, de azt is, hogy nem erre utazik. Szóval fel kell ajánlani a fizetést, de persze a férfi úgyse fogja elfogadni.