Az alábbi videón Kelly Allred látható, aki Utah-ban él feleségével és öt gyerekükkel. A férfi születésnapját pár héttel ezelőtt egy étteremben kettesben ünnepelte a pár, és a feleség, Christy Allred egy kis meglepetést intézett a férjének. A desszertnek kihozott édesség mellé csokiszósszal oda volt írva, hogy

Kösz, hogy felcsináltál!!!

A férfi először nem találja túl viccesnek a dolgot, és mintha az is feszélyezné, hogy az étteremből valaki videózza őket. „Igen, már ötször” – válaszol a feliratra többször is. Aztán a feleség noszogatására egyszer csak leesik neki a tantusz, hogy igazából miről van szó.

Igen, ez a videó abba a műfajba tartozik, amiben egy nő elmondja partnerének, hogy terhes. Jó sok ilyet láttunk már, de ez a mai abban különleges, hogy Kelly Allred már hatodszor kapja meg ezt a hírt életében. Christy éppen férje születésnapján tudta meg, hogy terhes, és rögtön felhívta az éttermet, ahova mentek aznap este, hogy megszervezze a meglepetést.

Később a hírt öt gyereküknek is elmondták – mindannyian fiúk! Nekik azzal a poénnal vezetik be a kistestvér gondolatát, hogy azt kérdezik tőlük, hogy szerintük odaférne-e még valaki a díványra.