Gyakran olvasom a cikkeiket, általában egyet értek velük, vagy legalább érdeklődéssel töltenek el. Ám az utóbbi időben csak dühöngök...” – írja nekünk valaki, akinek a Szimóna álnevet dobta a gép. Az egyik posztban, amivel nem tudott egyet érteni, Ovídiusz többek között arról írt, hogy szerinte egy „kiélt”, harmincon túli nő senkinek nem kell, főleg akkor, ha már gyereke is van. Szimóna ugyan még nincs harminc, viszont azt mondja, sokat randizott az utóbbi időben – meg is írta nekünk röviden egyik legrosszabbul sikerült találkáját. Ön is tudna mesélni? Ne fogja vissza magát, küldje be véleményét vagy saját sztoriját a Randiblog e-mailcímére!

Egy 25 éves, orvosnak készülő nő vagyok. Magamat csinosnak tartom, 166 centi vagyok, 56 kilóval, ambiciózus és céltudatos nőnek látom magam. Szeretek kikapcsolódni.

Egy három éves kapcsolat után kerültem most újra szingli státuszba, és semmi bajom a férfiakkal. Egész sokat randevúztam az elmúlt időszakban, gondoltam, hátha. De kicsit sem. Ha egy jó külsejű férfival találkozom, ő túl magabiztos.

A legutóbb egy internetes oldalon találkoztam egy férfival, tetszett az életszemlélete a gyors üzenet váltásokból, külsőre nem volt egy adonisz, de úgy voltam vele, ohh kit érdekel... Végig kellett hallgatnom, ahogy hisztizik, hogy ő nem kell senkinek, hogy a nők szemetek. Egy ajtót kinyitni képtelen volt nekem. Én nem keresek egy mai időben tökéletesnek elkönyvelt férfit, úriembert keresek, aki elfogadja, hogy olyan nő vagyok, aki karrierista, de ettől is menekülőre fogják a legtöbben.

Nem fogom azt mondani, hogy minden nőtársam korrekt, de azt merem mondani, hogy kamu bunkóságtól senki nem talál előbb párt, illetve lehet, hogy hisztizés helyett magukra kellene energiát fordítani, mert ha valaki nem helyes, az igényesség sokat dob a dolgon.

Ja és Ovídiusz 30+os gyerekes megszólalását pedig rögtön undorítónak és hihetetlen mód önzőnek látom... Talán az elvárásokból is lejjebb lehet adni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.