Az egyik Randiblogos levéllel kapcsolatban írnék” – kezdi a levelét Ovídiusz, és rögtön azt is belinkelte, hogy melyik korábbi posztról van szó: megint Györgyéről, amivel kapcsolatban rengeteg borzasztó érdekes véleményt és sztorit kaptunk, és próbáljuk a legérdekesebbeket kiválogatni.

Szóval Ovídiusznak is rengeteg érdekes mesélnivalója van, kíváncsian várjuk, hogy vajon végkövetkeztetéseivel is egyet értenek-e a Randiblog olvasói. Olvassa el Ovídiusz csajozási tapasztalatait-tanácsait, aztán küldje be nekünk mailben saját történetét! Az üzeneteket folyamatosan várjuk a Randiblog e-mailcímén, akár most azonnal is írhat!

Egyet kell értenem Györggyel azzal kapcsolatban, hogy a nők igenis a bunkókat keresik, és a külső alapján ítélkeznek. Nyavalyoghatunk naphosszat azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnek a „nők” és mit nem. Esetleg előre is tekinthetünk, és kicsit adhatunk többet a külsőre. Persze ez nem garantálja, hogy lesz is párod. Szerintem kb. 30 éves korig ezek a lányok/nők addig válogatnak, amíg lehet, és ezután jön az, hogy valami bunkó mellett esetleg leragadnak és velük maradnak.

Szerintem egy bunkó pasi nem lehet jó társ hosszú távra, ha csak a nő nem szereti a megaláztatást és a folyamatos konfliktusokat. Kétlem, hogy erre vágynának, és mire észbe kapnak, hogy kivel is vannak, már késő lesz. Én arra vagyok kíváncsi, hogy 10-ből hány nő sírja vissza az olyan pasikat, mint György.

Ezután jön az, hogy kinek kell egy kiélt nő, akinek talán gyereke is van már. Rengeteg nőt láttam társkeresőkön gyerekkel. (Persze 30 feletti a legtöbb ilyen nő, vajon miért...?) Nos, arra nem kötelezhet, hogy más gyerekét neveld. A gyerek elriasztja a pasikat. Ki akarna olyan kapcsolatba belemenni, ahol rendesen a nőt sem ismered, de már úgy mond lenne egy gyereketek? A gyerek korlátoz. Nem mindig tudsz odamenni, ahova akarsz, és akkor amikor akarsz. Ha számodra megér ennyit egy, úgymond idegen nő, akkor hajrá. Nem hiszem, hogy sok ilyen pasi van.

Visszatérve György problémájára, adjon kicsit többet a külsőre, azt pedig ne várja el, hogy ezután minden nő őt akarja. Valamint azt tudom tanácsolni, hogy ne küldj magadról képet. Mondd neki, hogy találkozzatok, mert most nincs képed. Esetleg a legjobb képed küld el neki, de ne többet. Még mindig több esély van élőben csajozni, mint e-mailben. Hátha megragadod a nőt valamivel, amit e-mailben nem tudsz kimutatni. Engem is nagyon irritál, hogy nekik teljesen a külső számít. Sokszor melegebb éghajlatra küldeném őket emiatt.

Ha György a kivételeket szeretné megtalálni, akkor kitartás. Én is ilyenekre vadászok jó pár éve, de vagy foglaltak, vagy messze laknak. Nem tudom, hogy a sors hozza-e így, hogy minden ilyen nő jó messze lakik tőlem, vagy csak szerencsétlen vagyok. Én már jóformán a chates ismerkedést is feladtam (Facebookon). Van már annyi tapasztalatom, hogy hülye nővel/csajjal nem jövök össze, mert több kárt okoz bennem, mint amennyi jót ad. Emiatt meg szeretném kicsit ismerni.

Nos a legutóbbi ilyen akcióm során (még mindig Facebookon) kinéztem egy szimpatikus csajt, és kérdeztem tőle valamit. Válaszolt, és hozzátette, hogy neki van pasija, meg hogy én mit akarok tőle. Én mondtam neki, hogy csak szimpatikus volt és érdekel ez meg az róla. Valamint hozzátettem, hogy nem érdekel, hogy van pasija, mert nem kérdeztem. A másik, hogy ha tényleg van is neki, honnan veszi, hogy egyáltalán ő kell nekem? Utálom az ilyen előítéleteket, amikor ő már egyből azt hiszi, hogy azért írok neki, mert mindenképpen ő kell majd nekem.

Persze csinos, de ez nem elég. Azért járjon mellé egy kis ész is, de ez esetben nem jutott az adott személynek. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy nekem nem feltétlenül kell ő, és hogy egoista dolog azt feltételezni, hogy nekem ott és most azonnal ő kell. Nem fogadta jól, maradjunk annyiban, persze a válasza után letiltottam. Ezután az akció után az én kedvem is megcsappant az ismerkedést illetően.

Utcán se jobb a helyzet. Leráznak sima kamu dumákkal. Ha azt mondja, hogy van pasija, akkor ha van, nem éri meg pazarolni rá az időt, ha pedig hazudik, akkor se, mert „finoman” jelezte, hogy nem kellesz neki. Metrón utaztam valamelyik nap, és néztem, hogy mit csinálnak az emberek. Voltak szép lányok is, de mindenki a telefonját bújta kivétel nélkül. Pár idős ember ült némán, emellett én beszélgettem a haverommal. Más hangzavar nem volt a metró azon részén. Szomorú volt ez számomra.

Megértem én, hogy ha nincs kivel beszélgetni, de még csak nem is vevők rá. Csak hogy ne csak rosszat mondjak, egyszer volt egy ismerősöm, aki lány, és félrehívott egy buliban. Ezután kicsit beszélgettünk, majd megcsókolt. Nem tudtam, hogy miért, de örültem, hogy végre nem kell teperni valakinél, és a csók is jólesett. Érdeklődtem pár napra rá, hogy miért tette, és azt a választ kaptam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem rajongta körül, hanem közömbös volt vele. Persze kiderült az is, hogy volt egy kis szünet a pasija és közte, így később visszament hozzá, szóval nem lett happy end a vége. Mindenesetre jó volt az a pillanat, amit tőle kaptam. Adott egy löketet az önbizalmamnak.

Lényeg, hogy amíg nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy tiéd a nő, addig ne is legyél vele különösen kedvesebb. Ha azt szeretné, hogy különleges legyen neked, tegyen érte ő is valamit. Ha gyakran osztogatod a kedvességed, megszokottá válik. Érdemeljék ki. Amire még odafigyelek, az az, hogy sose a legszebb/legjobban kinéző lányra menj rá. Próbálok egy, az árnyékában lévőt kiszedni, aki szintén szép, de esetleg nem veszik észre annyian. Ő jobban fogja értékelni azt, ha valaki érdeklődik iránta, és a barátnője helyett őt akarod. Szerintem sok esetben vágynak egy kis figyelemre. Szívesen meghallgatnék/olvasnék egy ehhez hasonló levelet a lányok szemszögéből, hogy mit miért tesznek.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.