A brit Chris Palmer mindenképpen személyesen akarta lányát az oltár elé vezetni, ahogy azt az édesapák a hagyomány szerint teszik. A most 55 éves férfinál azonban 2012 nyarán rákot diagnosztizáltak, és a betegség következtében kerekesszékbe kényszerült. Az orvosok azt mondták neki, nincs remény arra, hogy újra járni tudjon.

Chris Palmer ezt nyilatkozta a Telegraphnak:

Amikor a kórházban feküdtem a műtét után, az egyik első dolog, ami az eszembe jutott, a lányom esküvője volt, és hogy nem fogom tudni az oltár elé kísérni.

Idén aztán el is jött Heather Palmer esküvőjének napja, és az örömapa úgy döntött, akkor is ő fogja a menyasszonyt az oltár elé kísérni. A lakodalom a múlt szombaton volt, és az alkalomra kikölcsönöztek egy automatikus járóeszközt, hogy az apuka fel tudjon állni a kerekesszékből.

A bionikus lábnak is tekinthető készülék értéke 90 ezer font, azaz kb. 37 millió forint, és természetesen nem egy pillanat műve volt egy ilyet megszerezni – a gyártó céggel már tavaly felvették a kapcsolatot, és Palmernek el kellett mennie a társasághoz, ahol megtanították neki, hogy kell használni ezt az eszközt. Az esküvő fotóin kívül erről is láthat felvételeket az alábbi képösszeállításban.